Keukenrenovatie Drachten

Keukenrenovatie in Drachten

Renovatie in 1 dag

Wilt u graag een nieuwe keuken voor een fractie van de prijs? Dan bent u bij Keukenrenovatie Drachten op de juiste plek. De afgelopen jaren hebben we al een flink aantal keukens gerenoveerd in Drachten en daarmee onze klanten flink wat geld bespaart. Er is veel mogelijk want u kunt er ook voor kiezen om een deel van uw keuken te vernieuwen en wij houden rekening met uw wensen zoals het inbouwen van inbouwapparatuur of het plaatsen van nieuwe keukenbladen. Binnen 1 dag kunnen wij uw oude keuken renoveren en omtoveren tot een keuken die er als nieuw uitziet en aanvoelt. Zo besparen we u tijd en geld. Afhankelijk van uw wensen kunt u vaak 50% van het bedrag van een nieuwe keuken in uw portemonnee houden, met nagenoeg hetzelfde resultaat. Laat dus uw keuken renoveren in Drachten en wij zorgen er voor dat hij er weer als nieuw uit ziet! 

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Drachten

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Bespaar tijd én geld
  • Uw keuken weer als nieuw
  • Volledig naar uw wensen en planning
  • Alles op maat
  • Vakkundig advies
  • Mogelijk voor iedere keuken

  Wat kunnen wij voor u doen?

  Wij renoveren uw totale keuken, maar als u alleen uw keukendeurtjes wilt vervangen, behoort dit ook tot de mogelijkheden. Wij hebben een rijk assortiment aan keukenonderdelen, denkt u bijvoorbeeld aan keukendeuren, deurgrepen, werkbladen, spoelbakken en inbouwapparatuur. 

  Uw keuken uitbreiden?

  Bent u er klaar mee om de afwas te moeten doen elke avond? Wij bouwen ook graag een vaatwasser voor u in in Drachten. Hetzelfde geldt voor een nieuwe oven. Het is echter wel belangrijk dat u zich realiseert dat dit meer kosten met zich meebrengt. Het kan namelijk zijn dat we daar nog leidingen voor moeten trekken, of dat het gevolgen heeft voor uw groepenkast.

  We kijken niet alleen naar het uiterlijk van uw keuken, want het is van even groot belang dat een keuken achter de schermen goed in elkaar zit. De lades moeten soepel dicht glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort aspecten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! Omdat het renoveren van uw keuken veel minder werk is dan het inbouwen van een nieuwe keuken kunnen wij uw keuken zelfs binnen één dag renoveren. We hoeven namelijk geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen, we hoeven geen muren open te breken en dat scheelt u tijd én geld.

  Zo vindt u ons: