Keukenrenovatie Drachten

Wilt u graag een nieuwe keuken voor een fractie van de prijs? Dan bent u bij Keukenrenovatie Drachten op de juiste plek. De afgelopen jaren hebben we al een flink aantal keuken gerenoveerd in Drachten en daarmee onze klanten flink wat geld bespaart. Er is veel mogelijk want u kunt er ook voor kiezen om een deel van uw keuken te vernieuwen en wij houden rekening met uw wensen zoals het inbouwen van  inbouwapparatuur of het plaatsen van nieuwe keukenbladen. Binnen 1 dag kunnen wij uw oude keuken renoveren en omtoveren in een keuken die er als nieuw uitziet en aanvoelt. Zo besparen we u tijd en geld. Afhankelijk van uw wensen kunt u vaak 50% van het bedrag van een nieuwe keuken in uw portemonnee houden, met nagenoeg hetzelfde resultaat. Laat dus uw keuken renoveren in Drachten en wij zorgen er voor dat hij er weer als nieuw uit ziet! 

Uw keuken als nieuw, zonder de kosten van een nieuwe keuken? Keukenrenovatie Nederland regelt het voor u! Afhankelijk van uw wensen zijn bij ons de mogelijkheden oneindig en kijkt u terug op een prettige en vlotte renovatie van uw keuken.

Wat kunnen wij voor u doen?

Keukenrenovatie Drachten heeft veel ervaring en kennis rondom de renovatie van keukens. Wij kunnen daarom tegen een zeer scherpe prijs uw nieuwe keuken aanleveren. De afgelopen jaren zijn er al flink wat keukens door ons gerenoveerd in de omgeving Drachten. Veel klanten van ons hebben zodoende behoorlijk wat geld bespaard. Bent u de volgende klant die een geheel up-to-date keuken gerenoveerd krijgt?

Wij renoveren uw totale keuken, maar als u alleen uw keukendeurtjes wilt vervangen, behoort dit ook tot de mogelijkheden. Wij hebben een rijk assortiment aan keukenonderdelen, denkt u bijvoorbeeld aan:

Uw keuken uitbreiden?

Bent u er klaar mee om de afwas te moeten doen elke avond? Wij bouwen ook graag een vaatwasser voor u in in Drachten. Hetzelfde geldt voor een nieuwe oven. Het is echter wel belangrijk dat u zich realiseert dat dit meer kosten met zich meebrengt. Het kan namelijk zijn dat we daar nog leidingen voor moeten trekken, of dat het gevolgen heeft voor uw groepenkast.

We kijken niet alleen naar het uiterlijk van uw keuken, want het is van even groot belang dat een keuken achter de schermen goed in elkaar zit. De lades moeten soepel dicht glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort aspecten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! Omdat het renoveren van uw keuken veel minder werk is dan het inbouwen van een nieuwe keuken kunnen wij uw keuken zelfs binnen één dag renoveren. We hoeven namelijk geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen, we hoeven geen muren open te breken en dat scheelt u tijd én geld.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Eén van onze adviseurs kan vrijblijvend bij u langskomen in Drachten om de mogelijkheden en opties samen met u te bekijken! Vraag een offerte aan of bel ons op 06-2856 3755 en we plannen een afspraak wanneer het u uitkomt. Onze adviseurs zullen met u sparren over het renoveren van uw keuken. Zo worden uw wensen opgenomen om een zo persoonlijk mogelijke keuken tot stand te brengen waarbij iedereen tevreden is.

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Recent opgeleverde keukens in Drachten

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Drachten

Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Voornaam:*

Plaats:*

Telefoonnummer:*

Achternaam:*

Adres:

Uw email:*

Eventuele vragen:

Item gemarkeerd met een * zijn verplicht