Keukenrenovatie Bolsward

Keukerenovatie in Bolsward

Renovatie in 1 dag

Is jouw oude keuken toe aan een opknapbeurt? Een compleet nieuwe keuken is niet altijd nodig. Sterker nog, een renovatie is vaak een snellere, goedkopere en even effectieve oplossing. Wij zorgen ervoor dat jouw keuken weer zo goed als nieuw is, zowel van binnen als van buiten. Onze keukenspecialisten staan klaar om jouw droomkeuken te realiseren.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom keukerenovatie in Bolsward

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Alles op maat
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Vakkundig advies
  • Bespaar tijd én geld
  • Voor zowel kleine als grote ingrepen

  Binnen één dag gerenoveerd

  Bespaar op tijd en kosten

  Een keuken renovatie biedt vele voordelen. Dankzij ons werkgebied in Bolsward kunnen we vaak al binnen één dag de renovatie voltooien. Dit betekent dat je niet wekenlang in een bouwplaats hoeft te zitten. Bovendien hoeven er geen nieuwe leidingen of kabels aangelegd te worden, waardoor je kosten bespaart. In vergelijking met de prijs van een geheel nieuwe keuken, kost een renovatie vaak slechts een fractie. Je bespaart zeker de helft van de kosten en jouw keuken krijgt een volledig vernieuwde uitstraling.

  Keuken volledig op maat

  Bij Keukenrenovatie Bolsward hebben we een ruim assortiment aan keukenonderdelen. Dit biedt veel mogelijkheden om jouw keuken op maat te renoveren. Wil je alleen bepaalde onderdelen vervangen? Geen probleem! We kunnen keukendeuren, deurgrepen, werkbladen, spoelbakken, kranen en inbouwapparatuur zoals vaatwassers of ovens vervangen. Als er extra leidingen moeten worden getrokken voor het installeren van inbouwapparatuur, kunnen er extra kosten van toepassing zijn. Maar het plezier dat je ervan hebt is de investering waard. Op basis van jouw wensen kunnen we de hele keuken aanpakken of alleen de keukenkastjes vervangen. Met slechts een paar aanpassingen voelt jouw keuken weer als nieuw!

  Vernieuw jouw keukeninterieur met onze specialisten

  Onze adviseurs bij Keukenrenovatie Bolsward geven je graag advies en komen op afspraak bij jou thuis langs om je ideeën in kaart te brengen. Ze brengen graag de bijbehorende kosten in beeld en stellen een vrijblijvende offerte op. Tijdens de afspraak nemen we de tijd om zowel de voor- als achterkant van jouw keuken te bekijken. Het is immers belangrijk dat alles goed in elkaar zit. We zorgen ervoor dat alle componenten soepel bewegen en dat het geheel stevig aanvoelt. Denk aan lades die soepel glijden, geen krakende kastdeurtjes en na een beetje spuitwerk heb je weer een volledig moderne keuken.

  Ook jouw keuken laten renoveren?

  Heb je een professioneel bedrijf nodig om jouw keuken te renoveren in Bolsward? Bel ons dan op 06 28 56 37 55 of vraag gratis een offerte aan. Een van onze keukenspecialisten komt bij je langs voor een vrijblijvende offerteaanvraag. Zo zit je nergens aan vast. We helpen je graag met al jouw vragen en wensen. Dus, helpen we jouw keuken in Bolsward ook te renoveren?

  Zo vindt u ons: