Keukenrenovatie in Zeewolde

Keukenrenovatie in Zeewolde

Renovatie in 1 dag

Een nieuwe keuken? Dat kost al gauw zo’n € 10.000 euro. Gelukkig bestaat er een alternatief dat wel de helft goedkoper is! Met een keukenrenovatie bespaar je niet alleen veel kosten, maar ook nog eens tijd. De meeste keukenrenovaties zijn namelijk al in één dag geklaard.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Zeewolde

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Alles volgens uw wensen en planning

  Kleine aanpassingen, groot resultaat

  Een keukenrenovatie kan op kleine schaal plaatsvinden. Verander bijvoorbeeld alleen je keukenkastjes, keukendeuren, of de deurgrepen. Deze aanpassingen creëren al een heel ander uiterlijk. Ook voor een grotere renovatie kun je bij ons terecht. Dat begint al bij een nieuw werkblad. Keukenbladen zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende materialen. Bijvoorbeeld van roestvast staal, graniet of toplaminaat. Daarnaast kunnen we ook een nieuwe spoelbak plaatsen, met een nieuwe kraan. Bepaal helemaal zelf wat je wel en niet wilt laten renoveren.

  Gemak

  Wij hebben alle kennis en kunde om jouw keuken te voorzien van luxe. Neem bijvoorbeeld een vaatwasser. Deze bouwen we graag voor je in. Wil je graag een inbouwoven? Geen probleem! Onze experts krijgen het voor elkaar. Omdat deze klussen soms complex zijn, kan het voorkomen dat dit niet in één dag af is en meer kosten met zich meebrengt. Dat komt omdat er in sommige gevallen leidingen getrokken moeten worden, of dat de groepenkast omgelegd wordt. Dit bespreken we vooraf uitvoerig, zodat je goed op de hoogte bent van wat je te wachten staat. 

  Waarom een renovatie?

  Een keukenrenovatie is een stuk goedkoper dan het aanschaffen van een compleet nieuwe. Naast kosten bespaar je ook veel tijd. Het plaatsen van een nieuwe keuken duurt vaak een stuk langer. Dit komt omdat de oude keuken eerst gesloopt moet worden, en dan de plaatsing pas van start kan gaan. Daarnaast is een keukenrenovatie duurzaam. Alleen de onderdelen die aan vervanging toe zijn, worden gesloopt en vervangen. 

  Geïnteresseerd? 

  We hebben al jarenlang ervaring met het renoveren van keukens. Ook in de omgeving van Zeewolde. We komen graag bij je langs om jouw wensen te bespreken en geven advies. We maken meteen het kostenplaatje inzichtelijk, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. vraag een vrijblijvende offerte aan, of bel naar 06-28 56 37 55.