Keukenrenovatie Dronten

Bent u toe aan een nieuwe keuken, maar heeft u nog geen budget om een compleet nieuwe keuken aan te schaffen? Dan laat u ons uw keuken renoveren in Dronten en hij ziet er weer uit als nieuw!

Keukenrenovatie Dronten heeft veel ervaring en kennis rondom de renovatie van keukens. Wij kunnen daarom tegen een zeer scherpe prijs uw nieuwe keuken aanleveren. De afgelopen jaren zijn er al flink wat keukens door ons gerenoveerd in de omgeving Dronten. Veel klanten van ons hebben zodoende behoorlijk wat geld bespaard. Bent u de volgende klant die een geheel up-to-date keuken gerenoveerd krijgt? Een geheel nieuw aanvoelende én uitziende keuken, en dat in één dag. Keukenrenovatie Dronten regelt het voor u, tegen een eerlijke prijs. De voordelen van een keukenrenovatie ten opzichte van een nieuwe keuken zijn de kosten en de tijd. Een nieuwe keuken kost al snel €5000,-, terwijl u voor een renovatie dus vaak al 50% kan besparen!

Wij kunnen uw:

 • Keukenblad vervangen of renoveren
 • Deurgrepen vervangen of renoveren
 • Kastdeurtjes vervangen of renoveren
 • Spoelbakken vervangen of renoveren
 • Kranen vervangen of renoveren
 • Nieuw inbouwapparatuur leveren
 • Uw keuken renoveren binnen één dag!

Dit alles gebeurt in uiterste zorg waardoor uw keuken er weer snel gemoderniseerd uitziet.

Keukenrenovatie binnen één dag?

Mensen verhuizen meer dan vroeger en de keuken in uw woning is belangrijker dan dat die ooit is geweest. Minder leuk is dat een nieuwe keuken ontzettend veel geld kost. Het renoveren van uw keuken is veel goedkoper en misschien iets waar u in eerste instantie niet aan zou denken. Onze klanten komen erachter dat met simpele middelen een keuken zoveel aantrekkelijker en praktischer kan worden. Als keukens goed worden onderhouden en op het juiste moment worden gerenoveerd gaan ze veel langer mee. Het renoveren is een goedkopere en snellere oplossing dan het aanschaffen van een nieuwe keuken, met nagenoeg hetzelfde resultaat. Uw keuken in Dronten ziet er uit als nieuw en kan ook nieuwe opties hebben, zoals het eindelijk hebben van een inbouwoven of vaatwasser.

Omdat het renoveren van uw keuken veel minder werk is dan het inbouwen van een nieuwe keuken kunnen wij uw keuken binnen één dag renoveren. We hoeven namelijk geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen, we hoeven geen muren open te breken en dat scheelt u tijd én geld.

Vrijblijvend advies in Dronten

Wilt u graag met één van onze adviseurs sparren over hoe uw keuken ingedeeld moet worden? Dan is dat uiteraard mogelijk. Als u ons een e-mail of telefoontje heeft gestuurd zorgen wij er voor dat er een van onze ervaren adviseurs op vrijwillige basis bij u langs komt om de persoonlijke wensen met u door te nemen. We kijken niet alleen naar de buitenkant van uw keuken, want het is net zo belangrijk dat een keuken achter de schermen ook goed in elkaar zit. De lades moeten soepel glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort belangrijke punten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! Omdat het renoveren van uw keuken veel minder werk is dan het inbouwen van een compleet nieuwe keuken kunnen wij dit zelfs binnen een dag voor elkaar krijgen. We hoeven namelijk geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen (let op, bij uitbreiding wel*), we hoeven geen muren open te breken en dat scheelt u tijd én geld.

Als de wensen namelijk duidelijk zijn dan worden de kosten in beeld gebracht zodat het voor  u duidelijk is waar u  aan toe bent. Neem contact op door te bellen naar 06-2856 3755 of vraag een offerte aan.

 

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Recent opgeleverde keukens in Dronten

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Dronten

  Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

  Voornaam:*

  Plaats:*

  Telefoonnummer:*

  Achternaam:*

  Adres:

  Uw email:*

  Eventuele vragen:

  Item gemarkeerd met een * zijn verplicht