Keukenrenovatie in Dronten

Keukenrenovatie in Dronten

Renovatie in 1 dag

Is je keuken niet meer wat-ie is geweest en wil je ‘m al een tijdje laten vervangen? Heb je dan weleens aan een renovatie gedacht? Volgens ons is dat de perfecte oplossing. En dat om meerdere redenen. Zo krijg je namelijk wat nieuws, zonder het betalen van de nieuwprijs. Keukenrenovatie Nederland heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het renoveren van keukens in Dronten. Soms door de gehele keuken te renoveren, soms door slechts een aantal onderdelen aan te pakken.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Dronten

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Mogelijk voor iedere keuken

  Altijd oog voor jouw wensen

  Het maakt niet uit wat je wensen zijn; vaak hebben we onze renovatiewerkzaamheden al binnen één dag klaar. En we kunnen het zeggen, want we hebben jarenlange renovatie-ervaring. Renoveren kost nou eenmaal minder tijd dan het plaatsen van een nieuwe keuken, en dat is ook goed voor je portemonnee.

  Veel goedkoper

  De details doen het ‘m vaak. En zo is dat ook met keukens. Die details bepalen we samen met jou. We nemen zelf een kijkje in de voor- en achterkant van je keuken. Daarbij inspecteren we of alles nog naar behoren werkt. Beide moeten er even goed uitzien en functioneren wanneer we klaar zijn met renoveren. 

  Met al jouw wensen in ons achterhoofd berekenen we hoeveel de renovatie van je keuken gaat kosten. Het mooie? Vaak is dat al zo’n vijftig procent goedkoper dan de plaatsing van een nieuwe keuken, wat al gauw zo’n € 5.000,- kost. En inleveren op kwaliteit doen we niet. Een gerenoveerde keuken ziet er als nieuw uit en voelt ook zo.

  Advies wanneer jij het wilt

  Kom je uit Dronten en wil je weten wat we voor jouw keuken kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Bel ons op 06 – 28 56 37 55 of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag met al je vragen. Samen stemmen we een passend moment af wanneer een van onze adviseurs vrijblijvend langs komt. Hij of zij gaat met je in gesprek en brengt je persoonlijke wensen in kaart. Vervolgens zetten we de kosten op een rijtje en maken we een plan van aanpak. Daarna is het renoveren geblazen!