Keukenrenovatie Flevoland

Wilt u een nieuwe keuken, maar niet de kosten voor een nieuwe keuken? Dan belt u snel met Keukenrenovatie Flevoland! Wij laten uw keuken er binnen een dag weer als nieuw uitzien. De afgelopen jaren hebben we al een flink aantal keuken gerenoveerd in Flevoland en daarmee onze klanten flink wat geld bespaart.

Tegenwoordig verhuizen mensen veel vaker dan dat er vroeger gebeurde. Hierbij is de keuken een belangrijk onderdeel geworden van de woning. De keuken is vaak het “hart” van het huis. Hier wordt vaak koffie gezet, een broodje gesmeerd, een lekkere maaltijd bereidt en als het een woonkeuken betreft, worden hier vaak heel wat gezellige uurtjes samen aan tafel doorgebracht.
Echter is het zo dat een gloednieuwe keuken veel geld kost. Een alternatief voor deze hoge kosten is het laten renoveren van uw huidige keuken. Er kan met makkelijke middelen en onderdelen een hoop winst behaald worden waarbij de keuken er weer aantrekkelijker uit ziet en praktischer in gebruik wordt. 

Wat kost een renovatie?

Het renoveren van een keuken kost de helft minder dan het installeren van een compleet nieuwe keuken. Dit komt onder andere omdat Keukenrenovatie Flevoland erg efficiënt werkt om zodoende veel te doen in weinig tijd. hierdoor blijven de kosten voor u als klant laag.

 • Een paar handige en snelle aanpassingen kunnen al leiden tot een compleet nieuwe look & feel.
 • Tegen een aanzienlijk minder hoog bedrag wordt uw keuken omgetoverd tot een gloednieuwe keuken.
 • Het renoveren van uw keuken gebeurt zonder veel overlast zoals breekwerk en meer.
 • In overleg met u wordt er bepaald welke onderdelen gerenoveerd worden.

Een nieuwe keuken kost u al gauw €5000,-, terwijl als u uw keuken laat renoveren u vaak maar de helft uit uw portemonnee kwijt bent. De uiteindelijke kosten van uw keukenrenovatie hangt af van de hoeveelheid werk. We kijken niet alleen naar het uiterlijk van uw keuken, want het is net zo belangrijk dat een keuken achter de schermen goed in elkaar zit. De lades moeten soepel dicht glijden en het geheel moet stevig aanvoelen.

Doordat we ook naar dit soort aspecten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! U kunt bij ons namelijk ook alleen een deel van uw keuken laten renoveren. Denkt u bijvoorbeeld aan het vervangen van uw keukenblad door een granieten werkblad.

Wij komen overal in Flevoland

Maar hebben onlangs nog keuken gerenoveerd in onderstaande plaatsen.

Vrijblijvende adviesgesprek

Tegen een scherpe prijs zorgt Keukenrenovatie Nederland ervoor dat uw keuken weer als nieuw wordt. Aan de hand van uw mail of telefoontje komt een van onze ervaren adviseurs geheel vrijblijvend bij u langs in Flevoland. Allereerst gaan we samen met u bekijken in welke staat elk onderdeel van de keuken verkeert. Zijn de scharnieren nog wel in goede staat, functioneert de oven nog goed, of zijn de tegels achter het fornuis nodig toe aan vervanging? Misschien is de afzuigkap sterk verouderd? Dit zijn allemaal belangrijke punten waar op gelet wordt bij een controle door onze adviseur. 

Wilt u vrijblijvende één van onze adviseurs op bezoek hebben? Dat kan! Vraag een offerte aan of bel ons op 06-2856 3755 en we plannen een afspraak wanneer het u uitkomt. Onze adviseurs zullen met u sparren over het renoveren van uw keuken. Zo worden uw wensen opgenomen om een zo persoonlijk mogelijke keuken tot stand te brengen.

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Recent opgeleverde keukens in Flevoland

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Flevoland

  Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

  Voornaam:*

  Plaats:*

  Telefoonnummer:*

  Achternaam:*

  Adres:

  Uw email:*

  Eventuele vragen:

  Item gemarkeerd met een * zijn verplicht