Keukenrenovatie in Vries

Keukenrenovatie in Vries

Vakkundig advies

Een keuken die er gloednieuw uitziet in één dag. Dat kunnen wij regelen! Met een keukenrenovatie geef je jouw keuken niet alleen een nieuw uiterlijk, maar verleng je ook de levensduur aanzienlijk. We komen graag bij je langs in Vries! Veel Drenten gingen je al voor.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Vries

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Alles volgens uw wensen en planning

  Kleine renovatie

  Je hoeft je keuken niet eens volledig te renoveren. Met een paar kleine aanpassingen ziet-ie er in een handomdraai als nieuw uit. Dit kan bijvoorbeeld door het vernieuwen van de keukendeurtjes met deurgrepen of door het plaatsen van een nieuwe spoelbak. Met of zonder kraan. Het is ook mogelijk om een aanrechtblad van graniet, RVS of toplaminaat te plaatsen. Dit geeft meteen een nieuwe look aan je keuken. Terwijl deze kleine aanpassingen een stuk voordeliger zijn voor je portemonnee, dan het plaatsen van een nieuwe keuken. 

  Inbouwapparatuur 

  Naast kleine aanpassingen kunnen we ook meer ingewikkelde klussen uitvoeren. Bijvoorbeeld het plaatsen van inbouwapparatuur. Dit duurt in sommige gevallen langer dan één dag en kost daarom meer. Het plaatsen van een inbouwoven kan namelijk gevolgen hebben voor de stoppenkast. Hetzelfde geldt voor een vaatwasser, waarbij het trekken van een leiding extra werk met zich mee kan brengen. Geen zorgen! Samen maken we van tevoren duidelijke afspraken, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan en wij met een gerust hart aan de slag kunnen.

  Interesse in een keukenrenovatie?

  Nadat je met ons contact hebt opgenomen, sturen we één van onze experts langs. Samen bespreken jullie alle eisen en maken een plan op maat voor je keuken op basis van ons advies. Wanneer alle wensen duidelijk en akkoord zijn komen we graag bij je langs om de keuken te renoveren, zodat deze er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet!

  Offerte aanvragen 

  Interesse? Bel naar 06 – 28 56 37 55 of vraag online eenvoudig en gratis een offerte aan. We helpen je graag.