Keukenrenovatie in Valthermond

Keukenrenovatie in Valthermond

Bespaar tijd én geld

Jouw keuken in een nieuw jasje? Wij renoveren graag jouw keuken in Valthermond! Een renovatie is namelijk de helft goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe keuken. Daarnaast gaat een gerenoveerde keuken minstens zo lang mee als een nieuwe keuken. Of het nu gaat om een kleine aanpassing of het plaatsen van inbouwapparatuur - wij kunnen overal bij helpen.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Renovatie in 1 dag

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Mogelijk voor iedere keuken

  Een luxe keuken in een handomdraai

  Een nieuwe keuken kost al snel zo’n € 5.000,-. Gelukkig bedachten wij daar een alternatief voor. Een keuken hoeft namelijk niet nieuw te zijn om als nieuw te voelen. Het mooie: een keukenrenovatie is over het algemeen geklaard in één dag. Dat is veel sneller dan het plaatsen van een geheel nieuwe keuken. Daarbij geven we jouw keuken niet alleen een nieuwe uitstraling. We kunnen ‘m ook van de nieuwste snufjes voorzien. Bijvoorbeeld door het plaatsen van inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser. Afhankelijk van de leidingen en groepenkast kan de renovatie daardoor iets langer duren. In sommige gevallen moeten we de leidingen dan namelijk omleggen. Geen zorgen! We nemen van tevoren de stappen met je door, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. 

  Kleine aanpassing 

  Naast grote renovaties kunnen we ook met een paar simpele aanpassingen jouw keuken een nieuwe uitstraling geven. Denk hierbij aan een nieuw keukenblad, deurgrepen, kastdeuren, spoelbak, of kraan. Je zult verstelt staan wat een paar kleine ingrepen al kunnen doen met het uiterlijk van je keuken! Een compleet nieuw gevoel, voor een zacht prijsje. 

  Jouw wens voorop

  Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw keuken? Neem dan contact met ons op via 06 – 28 56 37 55 of vraag vrijblijvend een offerte aan. Vervolgens sturen we graag één van onze adviseurs langs om samen te kijken naar jouw wensen. Pas als er duidelijke afspraken zijn over jouw wensen en de kosten, gaan we graag aan de slag in jouw keuken!