Keukenrenovatie in Tweede Exloërmond

Keukenrenovatie in Tweede Exloërmond

Renovatie in 1 dag

Ben jij toe aan een nieuwe keuken, maar heb je eigenlijk geen budget? Goed nieuws: wij kunnen jouw keuken in Exloërmond renoveren! Op deze manier kun jij tijd en kosten besparen. Het grote voordeel is dat je met een renovatie hetzelfde resultaat bereikt als het plaatsen van een geheel nieuwe keuken.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Tweede Exloërmond

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Keukenrenovatie binnen één dag

  Geheel jouw eigen stijl

  Het is mogelijk om alleen een deel van je huidige keuken te renoveren, of om je gehele keuken aan te pakken. Zo kun je alleen de keukendeuren vernieuwen of bijvoorbeeld een nieuwe spoelbak met een kraan laten installeren. Ook het werkblad kan worden vervangen. Deze kleine aanpassingen zullen al zorgen voor een compleet andere uitstraling. Ook voor grotere klussen kun je bij ons aankloppen. Wij installeren bijvoorbeeld ook inbouwapparatuur.

  Natuurlijk kies jij alles uit naar je eigen smaak. Samen bekijken we hoe de buitenkant eruit moet zien, maar bekijken we ook hoe de binnenkant optimaal werkt. Dat is minstens zo belangrijk. In de meeste gevallen is de renovatie in één dag klaar, en kan de keuken meteen weer gebruikt worden. Sommige renovaties zijn gecompliceerder en kunnen langer duren. Bijvoorbeeld doordat electra omgelegd moet worden. Dit nemen we vooraf duidelijk met je door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

  Uit onze ervaring blijkt dat een keukenrenovatie wel vijftig procent goedkoper is dan het aanschaffen van een nieuwe keuken. Terwijl dit op het gebied van kwaliteit geen verschil maakt. Wij hebben al veel keukens in Exloërmond opgeknapt, misschien is die van jou wel de volgende!

  Opties voor jou 

  Kom gerust eens langs om de opties te bekijken voor jouw huis. Onze experts kijken graag samen met je naar een geschikt ontwerp en geven daarbij meteen een duidelijke prijsindicatie om negatieve verrassingen te voorkomen. Vraag ook vooral een offerteformulier aan, dit is geheel vrijblijvend.