Keukenrenovatie in Smilde

Keukenrenovatie in Smilde

Renovatie in 1 dag

Is jouw keuken ondertussen wel toe aan een opfrisbeurt? Dan lijkt het aanschaffen van een compleet nieuwe keuken een hele logische stap. Maar is dat wel nodig? Wij vinden van niet. Als je een renovatie door Keukenrenovatie Nederland laat doen, is dat sneller en goedkoper dan het vervangen van je complete keuken. Daar komt bij dat je ook slechts een aantal onderdelen door ons kunt laten vervangen. Wat het ook is, wij helpen je graag!

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Smilde

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Keukenrenovatie binnen één dag

  Binnen één dag

  Als je ons jouw keuken laat renoveren, kan je keuken al binnen één dag een nieuw gezicht hebben. Doordat we dit al jaren doen, weten we als de beste dat een renovatie simpelweg minder tijd kost dan het plaatsen van een compleet nieuwe. Zo hoeven we geen nieuwe kabels en leidingen aan te leggen, want die zijn er al. 

  Wanneer we je keuken aanpakken, kijken we niet alleen naar de buitenkant. Alles moet minstens zo goed werken aan de achterkant. De lades moeten mooi glijden en het geheel moet goed aanvoelen. Door rekening te houden met het totaalplaatje zorgen we ervoor dat je keuken niet alleen goed uitziet, maar ook zo voelt. 

  Rijk assortiment

  Een van de grootste voordelen van een renovatie? De kosten. Renoveren is namelijk een stuk goedkoper dan het installeren van een geheel nieuwe keuken. In veel gevallen heb je dan al te maken met een bedrag € 5.000,-. Een renovatie kost je slechts de helft. Hoeveel het uiteindelijk gaat worden, hangt af van de hoeveelheid werk. Want een paar onderdelen vervangen, dat kan ook gewoon. Wij bieden je een rijk assortiment. Deuren, deurgrepen, werkbladen, spoelbakken, kranen, inbouwapparatuur – wij hebben het in huis.

  Interesse

  Ben je geïnteresseerd geraakt en ben je nieuwsgierig naar onze service? Neem contact met ons op! Vraag een offerte aan of bel ons op 06 28 56 37 55. Wij zorgen er vervolgens voor dat onze adviseur op een passend moment langskomt. Samen zetten jullie je wensen op een rijtje, berekenen wat het gaat kosten en daarna, als iedereen tevreden is, gaan we aan de slag.