Keukenrenovatie in Sleen

Keukenrenovatie in Sleen

Renovatie in 1 dag

Een nieuwe keuken, maar niet de kosten van een nieuwe keuken? Klinkt misschien gek, maar gewoon mogelijk als je je keuken laat renoveren. Afhankelijk van jouw wensen kun je vaak de helft van het bedrag van een nieuwe keuken besparen. Een mooi voordeel van een renovatie: het is vaak al binnen één dag klaar! En dat met nagenoeg hetzelfde resultaat als een geheel nieuwe. We renoveren vaak in de provincie Drenthe en zijn ook geregeld in Sleen te vinden.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Sleen

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Keukenrenovatie binnen één dag

  Jij mag kiezen

  Je kunt je volledige keuken door ons laten renoveren, maar het het is ook mogelijk slechts een aantal onderdelen te vervangen. Jij mag kiezen. We hebben een rijk assortiment aan keukenonderdelen in de vorm van keukenbladen, deurgrepen, kastdeuren, spoelbakken, kranen en inbouwapparatuur. We moedigen je graag aan je wensen met ons te delen, dan maken we er samen wat moois van. 

  Luxe keuken

  Een gerenoveerde keuken houdt niet in dat er minder luxe is. Het inbouwen van een vaatwasser of oven is voor ons dan ook geen probleem. Wat wel goed is om te weten, is dat hier extra kosten bij gemoeid zijn. Zo moeten er soms leidingen getrokken worden of kan het plaatsen van inbouwapparatuur gevolgen hebben voor je groepenkast. En geen zorgen, voordat we daar überhaupt aan beginnen, nemen we het uitvoerig de te nemen stappen door.

  Jouw wensen voorop

  Ben je helemaal overtuigd van de mogelijkheden van renoveren of heb je nog vragen? Twijfel niet en laat het ons weten via ons contactformulier of bel ons op 06 28 56 37 55. Zo kun je een vrijblijvende offerte voor jouw renovatie aanvragen. Daarna sturen we een van onze adviseurs langs om samen met jou je persoonlijke wensen te bespreken. We brengen de kosten in kaart en kijken wat er mogelijk is. Wanneer we het eens zijn, gaan we graag voor je aan de slag!