Keukenrenovatie in Ruinen

Keukenrenovatie in Ruinen

Renoveren in Ruinen

Woon jij in Ruinen, wil je al tijden een nieuwe keuken, maar kun je op dit moment geen budget vinden om een volledig nieuwe keuken te plaatsen? Tijd om een renovatie te overwegen! Iets waar we bij Keukenrenovatie al jaren ervaring mee hebben. Het renoveren van je keuken is niet alleen goedkoper, het gaat ook nog eens sneller dan het plaatsen van een compleet nieuwe. En dat met nagenoeg hetzelfde resultaat! Zo kun je kiezen uit verschillende opties om je keuken te voorzien van de nieuwste snufjes. Ons assortiment bestaat uit nieuwe keukendeuren, deurgrepen, werkbladen, spoelbakken en kranen. Ook behoren ‘nieuwigheden’ als een inbouwoven of vaatwasser tot de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Ruinen

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Keukenrenovatie binnen één dag

  Binnen één dag als nieuw

  Jouw keuken kan er al als nieuw uitzien binnen één dag! Omdat het renoveren van je keuken niet zoveel werk is als het inbouwen van een nieuwe keuken scheelt dat veel tijd én geld. Dat houdt in dat je soms al zo’n vijftig procent bespaard doordat er bijvoorbeeld geen nieuwe leidingen of kabels aangelegd hoeven te worden en muren kunnen blijven staan. Het is daarom geen uitzondering dat je vaak al op de dag van de renovatie weer gebruik kunt maken van alle nieuwigheden van je gerenoveerde keuken. 

  Voordat we beginnen met renoveren, zorgen we voor een grondige inspectie. Zo komen we niet voor verrassingen te staan en weet jij ook waar je aan toe bent. Zowel de buiten- als binnenkant van je keuken worden aangepakt tijdens het renoveren. Achter de schermen moet alles immers net zo goed in elkaar zitten als aan de voorkant, toch? En het gevoel is minstens zo belangrijk. Zo zorgen we ervoor dat je keuken nieuw oogt en aanvoelt. 

  Renoveren?

  Ben je geïnteresseerd in een renovatie? Vraag een vrijblijvende offerte of of neem rechtstreeks contact met ons op door te bellen met 06 28 56 37 55. Onze adviseur komt vervolgens vrijblijvend bij je langs om samen al je wensen in kaart te brengen. Horen we binnenkort van je?