Keukenrenovatie in Roden

Keukenrenovatie in Roden

Renovatie in 1 dag

Je kijkt al een tijdje aan tegen versleten keukenkastjes en een lekkende kraan, maar hebt geen budget voor een nieuwe keuken. Herkenbaar? Dan is een keukenrenovatie precies wat je zoekt! Wil je jouw keuken in een modern jasje steken of is een nieuw kleurtje al genoeg? Een paar kleine aanpassingen maken een wereld van verschil. En wij kunnen het weten, keukens renoveren doen wij namelijk al jaren in Roden en omgeving.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Keukenrenovatie in Roden

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Alles volgens uw wensen en planning

  Keukenrenovatie op maat


  Een geslaagde keukenrenovatie begint met een helder plan en een doordacht ontwerp. Bij Keukenrenovatie Nederland gaan we met jou om de tafel om alle ideeën en wensen te bespreken. Onze adviseur komt gewoon in Roden aan huis langs om de keuken te inventariseren. We kijken naar de materialen en welke onderdelen we gaan aanpakken. Ook het plaatsen van nieuw inbouwapparatuur behoort tot de mogelijkheden bij een keukenrenovatie. We stellen een geheel gratis en vrijblijvende offerte voor je op. Ben je tevreden en is het plan akkoord? Dan gaat de keukenspecialist in jouw regio zo snel mogelijk voor je aan de slag.

  Keukenrenovatie in slechts één dag


  Een keuken laten renoveren lijkt een hele onderneming. Dat is bij ons verleden tijd. Wij renoveren keukens gewoon in één dag. We hoeven namelijk geen breekwerk te verrichten of leidingen te verleggen. Bij een keukenrenovatie pakken we alleen de onderdelen aan die nodig zijn. Nieuwe keukendeuren plaatsen en een spoelbak vervangen is in een mum van tijd gepiept. We voegen een paar slimme oplossingen toe en voilà, de keuken voelt en oogt als nieuw.

  Snel en budgetvriendelijk


  Naast dat de klus zo geklaard is door onze keukenspecialisten, is een keukenrenovatie ook stukken voordeliger dan het plaatsen van een nieuwe keuken. Vervang alleen wat nodig is, laat wat spuitwerk doen en monteer nieuwe deurgrepen voor een nieuwe look en feel. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt. Het maakt dus niet alleen een verschil in je keuken, maar ook in je portemonnee. Moet er wel flink wat gebeuren? Geen probleem! Ook daar gaan we graag mee aan de slag. Of het om een kleine renovatie of een grotere gaat, door te kiezen wat je wilt laten renoveren bespaar je jezelf een hoop tijd en kosten.

  Compleet nieuwe keuken


  Sommige keukens kunnen een iets uitgebreidere opknapbeurt gebruiken. Ook dan ben je bij onze specialisten aan het juiste adres. Denk aan het plaatsen van een nieuwe spoelbak, een werkblad van graniet, toplaminaat of rvs en een set nieuwe keukendeuren. Zo geniet je in een mum van tijd van een gloednieuw ogende keuken én kun je besparen op de kosten. Is dat geen win-winsituatie?

  Wil jij ook een vernieuwde keuken?
  Woon je in Roden of omgeving en wil je ook genieten van een prachtig vernieuwde keuken? Bel ons op 06 28 56 37 55 of vul ons contactformulier in. Jouw droomkeuken is binnen één dag gerenoveerd, zonder gedoe en met materiaal van een hoge kwaliteit. Vraag ons vandaag nog naar de mogelijkheden die passen bij jouw wensen!