Keukenrenovatie in Roden

Keukenrenovatie in Roden

Renovatie in 1 dag

Op zoek naar een nieuwe keuken, maar geen zin in de kosten van een nieuwe keuken? Bij Keukenrenovatie Nederland kan het vaak al binnen één dag! Afhankelijk van jouw wensen al met de helft van de kosten van een nieuwe keuken, met nagenoeg hetzelfde resultaat. Een win-win! Renoveren doen we al jaren, ook in de omgeving van Roden. We komen dus ook graag bij jou langs.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Keukenrenovatie in Roden

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Alles volgens uw wensen en planning

  Altijd resultaat

  De kosten van een compleet nieuwe keuken? Dat wordt al gauw zo’n 5.000 euro. Een renovatie heeft als voordeel dat je vaak niet meer dan de helft van dat bedrag kwijt bent. Wat de uiteindelijke kosten zijn, hangt af van de hoeveelheid werk die wij moeten verzetten en wat je wilt renoveren. Zo kunnen we je complete keuken renoveren, maar ook slechts een aantal onderdelen. Wil je alleen je keukendeuren vervangen? Geen probleem, dat behoort tot de mogelijkheden! Maar bij alleen keukendeuren hoeft het echt niet te blijven. We bieden een ruim assortiment van onder andere keukenbladen, deurgrepen, spoelbakken en kranen.

  Handige extra’s

  Tegenwoordig wil je liever niet meer de afwas doen. Snappen we! Daarom voorzien we je graag van een nieuwe vaatwasser. En als je een oven wilt, is dat ook geen probleem. Ook die is onderdeel van ons assortiment. Beide brengen wel extra kosten met zich mee. Zo moeten er misschien leidingen getrokken worden of kunnen er gevolgen zijn voor je groepenkast. 

  Geïnteresseerd?

  Hebben we je helemaal overtuigd en wil je nu ook een gerenoveerde keuken? Neem contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 06 28 56 37 55 of online eenvoudig een offerte opvragen. Vervolgens sturen wij een adviseur langs op een moment dat jou het beste past, geheel vrijblijvend. Samen nemen jullie niet alleen de voorkant, maar ook de achterkant van je keuken onder de loep. Beide kanten moeten immers even goed werken. Zo hoort het soepel te bewegen en glijden en ook stevig te zijn. Na alles gecontroleerd te hebben en al jouw wensen in kaart te hebben gebracht, berekent onze adviseur ter plekke de kosten. Wanneer we akkoord zijn, gaan we aan de slag! 

  Keukenrenovatie Nederland