Keukenrenovatie Roden

Mensen verhuizen vaker dan voorheen en de keuken is belangrijker dan ooit, echter een nieuwe keuken kost heel veel geld. Dan is een keukenrenovatie een goed alternatieve keuze. Onze klanten komen erachter dat met simpele middelen een keuken zoveel aantrekkelijker en praktischer kan worden. Als keukens goed worden onderhouden en op het juiste moment worden gerenoveerd gaan ze jaren langer mee. Het renoveren is een goedkopere en snellere oplossing dan het aanschaffen van een nieuwe keuken, met nagenoeg hetzelfde resultaat. Uw keuken in Roden ziet er uit als nieuw en kan ook nieuwe opties hebben, zoals het eindelijk hebben van een inbouwoven of vaatwasser.

  • Een paar handige en snelle aanpassingen kunnen al leiden tot een compleet nieuwe look & feel.
  • Tegen aanzienlijk minder kosten wordt uw keuken omgetoverd tot een nieuwe keuken.
  • De renovatie van uw keuken gebeurt zonder veel overlast zoals breekwerk en meer.
  • U bepaalt zelf welke onderdelen gerenoveerd worden.

Daarnaast is het renoveren van een keuken ook beter voor het milieu. Een nieuwe keuken betekent dat de oude op de vuilnisbelt belandt, dus een gerenoveerde keuken geeft veel minder afval. Wilt u uw keuken laten renoveren? Keukenrenovatie Nederland renoveert veel keukens in Noord Nederland en dus ook bij u in Roden

Persoonlijk advies in Roden

Wij beschikken over verschillende adviseurs die u graag adviseren in het renoveren van uw keuken. Samen met onze adviseurs kunt u tot de wensen van uw keukenrenovatie komen. In dit vrijblijvende gesprek worden hierna de kosten opgesteld. Na uw e-mailtje of telefoontje komt één van onze ervaren adviseurs geheel vrijblijvend bij u langs, om met u de mogelijkheden door te nemen. 

Binnen één dag geregeld

Keukenrenovatie Roden biedt tegen een scherpe prijs een ogenschijnlijk nieuwe keuken. De basis van uw keuken (de constructie) behoort nog van goede kwaliteit te zijn, dus het zogenoemde “keukencorpus” is nog in goede staat. Wij kunnen door middel van nieuwe deurtjes, een ander werkblad, nieuwe apparatuur etc. uw keuken renoveren en deze een totaal nieuw aanzicht geven, zonder ingrijpende verbouwingswerkzaamheden of kostbare installatie aanpassingen.

Binnen één dag kan uw keuken dus al een nieuw gezicht hebben. Omdat het renoveren van uw keuken in Roden niet zo veel werk is als het inbouwen van een complete nieuwe keuken, scheelt dat u geld en tijd. Heeft u interesse naar de mogelijkheden voor uw keuken? Neem dan contact met ons op via 06-2856 3755 of vraag een offerte aan.

Kosten keukenrenovatie in Roden

Een nieuwe keuken kost u al gauw €5000,-, terwijl als u uw keuken laat renoveren u vaak maar de helft kwijt bent. De uiteindelijke prijs van uw keukenrenovatie hangt af van de hoeveelheid werk. We kijken niet alleen naar het uiterlijk van uw keuken, want het is net zo belangrijk dat een keuken achter de schermen goed in elkaar zit. De lades moeten soepel dicht glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort aspecten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! U kunt bij ons namelijk ook alleen een deel van uw keuken laten renoveren. Denkt u bijvoorbeeld aan het vervangen van uw keukenblad door een granieten werkblad.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Keukenrenovatie Roden.

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Recent opgeleverde keukens in Roden

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Roden

  Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

  Voornaam:*

  Plaats:*

  Telefoonnummer:*

  Achternaam:*

  Adres:

  Uw email:*

  Eventuele vragen:

  Item gemarkeerd met een * zijn verplicht