Keukenrenovatie in Peize

Keukenrenovatie in Peize

Bespaar tijd én geld

Ben je woonachtig in Peize en is je keuken ondertussen toe aan een opfrisbeurt? Dan heb je vast al een hele lijst aan keukenonderdelen die jij het liefst vervangen ziet worden. It’s your lucky day, want wij helpen je graag. Niet met een nieuwe, maar een gerenoveerde keuken. Ook wel de gulden middenweg, wanneer je niet zo diep in je buidel wilt of kunt tasten. Bij ons kun je terecht voor een complete renovatie of voor een aantal onderdelen. Werkbladen, spoelbakken, kranen of inbouwapparatuur - wat het ook is, wij helpen je graag.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Peize

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Alles volgens uw wensen en planning

  Al binnen één dag

  Wat er dan zo uniek aan onze service is? Ten eerste: tijd. We kunnen jouw gerenoveerde keuken vaak al binnen één dag realiseren. Doordat we al jaren keukens aan het plaatsen zijn, weten we dat renoveren veel minder tijd kost dan het plaatsen van een compleet nieuwe. Doordat veel onderdelen alleen worden vervangen en bijvoorbeeld niet gesloopt, scheelt dat je tijd en geld. 

  Waar een nieuwe keuken al gauw € 5.000,- kost, ligt de prijs van een gerenoveerd exemplaar vaak al de helft lager. Wat de uiteindelijke prijs van jouw keuken wordt, hangt af van de hoeveelheid werk die bij de renovatie nodig is. Daarbij kunnen we je ook helpen met de plaatsing van inbouwapparatuur als een oven of vaatwasser, wat wél extra kosten met zich meebrengt. Zo moeten er soms leidingen getrokken worden. 

  Aandacht voor voor- en achterkant

  We gaan pas van start met de renovatie van jouw keuken als we ‘m grondig onder de loep hebben genomen. Daarbij hebben we niet alleen oog voor de buitenkant, maar net zo goed voor de achterkant. Beide moeten immers net zo goed in elkaar zitten. We geloven er namelijk heilig in dat een keuken er niet alleen goed uit moet zien, maar ook zo moet werken. 

  Contact en offerte

  Ben je enthousiast geraakt en wil je dat we jouw keuken komen renoveren? Neem vooral contact met ons op via 06 28 56 37 55 en vraag vrijblijvend een offerte aan. Daarna sturen wij een van onze adviseurs langs op een gepast moment. Samen nemen jullie al je persoonlijke wensen door om tot jouw droomkeuken te komen. Horen we snel van je?