Keukenrenovatie in Norg

Keukenrenovatie in Norg

Bespaar tijd én geld

Woon jij in Norg en ben je al een tijdje bezig met de gedachte een nieuwe keuken aan te schaffen? Dan ben je vast tot de conclusie gekomen dat die best duur kunnen zijn. Een gerenoveerde keuken is dat niet. Sterker nog, bij Keukenrenovatie Nederland realiseren we jouw droomkeuken vaak al tegen de prijs van een compleet nieuwe. En dat ook nog eens binnen één dag! Een besparing qua tijd én geld. Ondertussen zijn we al jaren bekend in de provincie Drenthe, dus Norg kennen we ook heel goed. Komen we gauw bij jou langs?

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Havelte

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Alles volgens uw wensen en planning

  Eindeloze mogelijkheden

  Het plaatsen van een gerenoveerde keuken kost veel minder tijd dan het plaatsen van een nieuwe. Logisch, want er hoeven geen leidingen of kabels aangelegd te worden en muren kunnen blijven staan. 

  Voordat we jouw keuken renoveren, brengen we al je wensen in kaart. De keuze is reuze, en aan jou. Wil je je complete keuken renoveren of maar een paar onderdelen. Beide kan. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je bij ons kiezen uit een rijk assortiment keukenonderdelen. Keukenbladen, deurgrepen, kastdeuren, spoelbakken, kranen en inbouwapparatuur 

  Hoge kwaliteit

  Wanneer we jouw persoonlijke wensen duidelijk hebben, berekenen we ter plekke hoeveel jouw renovatie gaat kosten. Geen zorgen: vijftig procent goedkoper houdt niet in dat je inlevert op kwaliteit. We houden met alles rekening, voor- én achterkant. Zo moeten alle lades soepel glijden en het geheel stevig aanvoelen. Volgens ons is een keuken pas compleet wanneer ‘ie van alle kanten werkt en er goed uitziet.  

  Afspraak maken?

  Kunnen wij je helpen met het realiseren van jouw droomkeuken? Wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan! Stuur ons een mail of bel ons op 06 28 56 37 55. We sturen graag geheel vrijblijvend een van onze ervaren adviseurs langs om al je wensen te in kaart te brengen. Samen bedenken jullie een plan van aanpak en bepalen jullie de totale kosten. En dan? Aan het werk!