Keukenrenovatie in Meppel

Vakkundig advies

Is jouw keuken toe aan vernieuwing? Het aanschaffen van een spiksplinternieuwe lijkt een logische keuze, maar niets is minder waar. Renoveren is namelijk veel sneller, kost minder geld en geeft je ook nog eens hetzelfde resultaat. Bij Keukenrenovatie hebben we veel ervaring met het renoveren van keukens in de omgeving van Meppel. We doen het ondertussen al jaren, en altijd tegen een voordelige prijs. Die prijs bepaal jij, want bij ons kun je voor een een compleet én gedeeltelijk gerenoveerde keuken kiezen. Keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, kranen en zelfs inbouwapparatuur - we hebben het allemaal.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Meppel

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Keukenrenovatie binnen één dag

  Binnen één dag

  Wat onze service zo uniek maakt? Jouw keuken kan binnen één dag al een nieuw gezicht hebben! Dat komt onder meer doordat er bij een renovatie geen nieuwe leidingen of kabels aangelegd hoeven te worden, deze zijn er immers al. 

  Wanneer we je keuken renoveren, kijken we niet alleen naar de buitenkant van je keuken. De achterkant is namelijk minstens zo belangrijk. Achter de schermen moet alles ook naar behoren werken. De lades moeten mooi glijden en het geheel moet goed aanvoelen. Zo zorgen we voor het complete plaatje; een keuken die er niet alleen als nieuw uitziet, maar ook zo aanvoelt.

  Kostenvoordeel

  Renoveren brengt een ander groot voordeel met zich mee: het kostenplaatje! Een renovatie kost namelijk een stuk minder dan de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze kost anders al gauw € 5.000,-. Met een renovatie ben je vaak maar de helft kwijt. Hoeveel jouw keuken gaat kosten, mag jij bepalen. Zo kun je ook slechts een deel van je keuken laten renoveren door bijvoorbeeld alleen je keukenblad te laten vervangen. 

  Contact opnemen

  Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over onze service? Neem gauw contact met ons op, vraag een offerte aan of bel ons op 06 28 56 37 55. Wij zorgen ervoor dat een van onze ervaren adviseurs langskomt op een passend moment om je wensen en het kostenplaatje in kaart te brengen. Zien we je snel?

  Keukenrenovatie Nederland