Keukenrenovatie Meppel

Een geheel nieuw aanvoelende én uitziende keuken, en dat in één dag. Keukenrenovatie Meppel kan het regelen voor u, tegen een eerlijke prijs. De voordelen van een keukenrenovatie ten opzichte van een nieuwe keuken zijn de kosten en de tijd. Een nieuwe keuken kost al snel €5000,-, terwijl u voor een renovatie dus vaak al 50% kan besparen!
Het renoveren van de keuken is een goedkopere en snellere oplossing dan het aanschaffen van een nieuwe keuken, met nagenoeg hetzelfde resultaat. Uw keuken in Meppel ziet er uit als nieuw en kan ook nieuwe opties hebben, zoals het eindelijk hebben van een inbouwoven of vaatwasser. 

Keukenrenovatie Meppel heeft veel ervaring en kennis rondom de renovatie van keukens. Wij kunnen daarom tegen een zeer scherpe prijs uw nieuwe keuken aanleveren. De afgelopen jaren zijn er al flink wat keukens door ons gerenoveerd in de omgeving Meppel. Veel klanten van ons hebben zodoende behoorlijk wat geld bespaard. Bent u de volgende klant die een geheel up-to-date keuken gerenoveerd krijgt?

Binnen één dag geregeld

Uw keuken kan al een nieuw gezicht hebben binnen één dag. Omdat het renoveren van uw keuken in Meppel niet zo veel werk is als het inbouwen van een complete nieuwe keuken, scheelt dat u tijd en geld. Keukenrenovatie Meppel heeft ervaring op het gebied van renovatie. Het is daarom mogelijk om in zeer korte tijd een renovatie te realiseren die aan uw wensen voldoen. In vergelijking met het monteren van een nieuwe keuken is het renoveren van uw keuken een veel snellere oplossing met nagenoeg hetzelfde resultaat.

Daarbij houden wij rekening met uw persoonlijke wensen en smaak. Stijl, kleur en vorm is in overleg te realiseren zolang het tot onze mogelijkheden behoort. Bij keukenrenovatie Meppel zijn we in staat de volgende onderdelen te renoveren:

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw keuken? Neemt u dan contact met ons op via 06-2856 3755 of vraag een offerte aan.

Kosten keukenrenovatie in Meppel

Een nieuwe keuken kost u al gauw €5000,-, terwijl als u uw keuken laat renoveren u vaak maar de helft kwijt bent. De uiteindelijke prijs van uw keukenrenovatie hangt af van de hoeveelheid werk. U kunt bij ons namelijk ook alleen een deel van uw keuken laten renoveren. Denkt u bijvoorbeeld aan het vervangen van uw keukenblad door een granietenwerkblad. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Keukenrenovatie Nederland.

Advies door een ervaren adviseur

Bij ons heeft u de mogelijkheid om vrijblijvend een adviseur langs te laten komen. Deze maakt dan een afspraak met u om uw wensen duidelijk in beeld te brengen en er wordt ter plaatse een kostenplaatje opgesteld. Bent u nieuwsgierig? Neem dan contact op met Keukenrenovatie Nederland. 

Na uw e-mailtje of telefoontje komt één van onze gespecialiseerde adviseurs bij u langs, om met u de mogelijkheden, opties en wensen door te nemen. We kijken niet alleen naar het uiterlijk van uw keuken, want het is net zo belangrijk dat een keuken achter de schermen ook goed in elkaar zit. De lades moeten soepel glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort belangrijke punten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! 

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Recent opgeleverde keukens in Meppel

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Meppel

  Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

  Voornaam:*

  Plaats:*

  Telefoonnummer:*

  Achternaam:*

  Adres:

  Uw email:*

  Eventuele vragen:

  Item gemarkeerd met een * zijn verplicht