Keukenrenovatie in Klazienaveen

Renovatie in 1 dag

Is jouw keuken langzamerhand toe aan een opfrisbeurt? Grote kans dat je het aan het uitstellen bent omdat een nieuwe keuken best duur is. Goed nieuws: een compleet nieuwe aanschaffen is niet nodig! Renoveren is namelijk sneller én goedkoper. En wij kunnen het zeggen, want we doen het al jaren. Veel van onze klanten gingen je al voor en gingen voor een complete of gedeeltelijke renovatie. Wat het ook is: wij helpen je graag!

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Klazienaveen

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Mogelijk voor iedere keuken

  Kloppend totaalplaatje

  Wist je dat jouw keuken er binnen één dag al als nieuw uit kan zien? Doordat we al jaren renoveren weten we als de besten dat het veel sneller gaat dan een nieuwe plaatsen. Zo hoeven we bijvoorbeeld geen nieuwe kabels en leidingen aan te leggen of muren af te breken en te plaatsen. Alles is er immers al.

  Als we je keuken renoveren, kijken we niet alleen naar de buitenkant. De achterkant is minstens zo belangrijk! Ook daar moet alles goed werken. Zo moeten de lades soepel glijden en het geheel goed aanvoelen. Door met het totaalplaatje rekening te houden, zorgen we ervoor dat alle facetten van je keuken kloppen én zo aanvoelen.

  Veel goedkoper

  Een van de mooiste voordelen van renoveren? De totale kosten. Een renovatie is namelijk een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe. Waar een nieuwe al gauw € 5.000,- euro kost, ben je met een renovatie vaak maar de helft kwijt. Wat het uiteindelijke kostenplaatje wordt, hangt af van de hoeveelheid werk. Die hoeveelheid wordt bepaald door wat je wilt renoveren. Gaat het om één of meerdere onderdelen? Wij bieden je in elk geval een rijk assortiment aan keukenonderdelen. Deuren, deurgrepen, werkbladen, spoelbakken, kranen, inbouwapparatuur – we hebben het allemaal. 

  Afspraak maken

  Ben je helemaal enthousiast geworden en wil je meer weten over onze service? Neem gauw contact met ons op, vraag een offerte aan of bel ons op 06 28 56 37 55. Wij zorgen ervoor dat een van onze adviseurs vrijblijvend langskomt op een moment dat jou het beste past. We zetten je wensen op een rijtje, berekenen wat het gaat kosten en gaan voor je aan de slag.