Keukenrenovatie in Hollandscheveld

Keukenrenovatie in Hollandscheveld

Renovatie in 1 dag

Wil jij een nieuwe keuken installeren? Dan heb je je vast verbaasd over de kosten. Een nieuwe keuken is namelijk niet niks. Maar zo duur hoeft het niet te zijn. De oplossing: een keukenrenovatie. En dan natuurlijk door ons, Keukenrenovatie Nederland. Of je nou in Hollandscheveld of een andere plaats in Drenthe woont: wij staan klaar om jouw keuken er spiksplinternieuw uit te laten zien. En als je nu denkt dat een gerenoveerde keuken van lagere kwaliteit is, heb je het mis! Je kunt zelfs kiezen uit mooie extra’s. Zo installeren we net zo goed inbouwovens of vaatwassers. Jij mag kiezen.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Kosten

  Waar een nieuwe keuken al gauw 5.000 euro kost, betaal je voor een gerenoveerde keuken vaak maar de helft. Is dat even mooi meegenomen! De uiteindelijke prijs hangt af van de hoeveelheid werk, en dat verschilt per keuken. Zo kun je er bij ons voor kiezen je complete keuken of slechts een deel te laten renoveren. Dat kan al door alleen je keukenblad te laten vervangen.

  Veel keuze

  Onze service staat erom bekend dat we al je wensen zorgvuldig in kaart brengen. Van het vervangen van keukendeuren tot werkbladen en spoelbakken of kranen – bij ons is alles mogelijk. En daar houdt het niet nog lang niet op. Zo bestaat ons assortiment ook uit keukenonderdelen als deurgrepen en inbouwapparatuur. We raden je aan een kijkje te nemen op onze website voordat je ons belt. Niet alleen om je te verliezen in alle leuke opties, maar ook zodat je voorbereid bent op de afspraak met een van onze adviseurs.

  Binnen één dag als nieuw

  Jouw keuken kan er al als nieuw uitzien in één dag tijd. Omdat het renoveren van je keuken niet zoveel werk kost als het installeren van een geheel nieuwe scheelt dat je tijd én geld. Wil je weten wat we voor jouw keuken kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 06 28 56 37 55 of vraag een vrijblijvende offerte aan. Vervolgens sturen wij een van onze ervaren adviseurs langs. Hij of zij neemt al je wensen en ideeën met je door. Wanneer jullie het eens zijn geworden over de kosten gaan we los. Daarna kun je binnen de kortste keren genieten van jouw gerenoveerde keuken.