Keukenrenovatie in Havelte

Keukenrenovatie in Havelte

Renovatie in 1 dag

Ben jij woonachtig in Havelte en al een tijdje aan het spelen met de gedachte van een nieuwe keuken, maar vind je de aanschaf veel te duur? Dan kun je dat denken nu omzetten in doen, want bij Keukenrenovatie Nederland realiseren we jouw droomkeuken vaak al tegen de helft van de prijs van een compleet nieuwe. En dat ook nog eens binnen één dag! Da’s een mooie besparing qua tijd én geld! Je vindt ons ondertussen al jaren in Fryslân, dus St. Annaparochie is ons allesbehalve onbekend. Zullen we binnenkort langskomen?

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Havelte

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Keukenrenovatie binnen één dag

  Eindeloze mogelijkheden

  Een gerenoveerde keuken installeren kost veel meer tijd dan het plaatsen van een nieuwe. Dat komt bijvoorbeeld doordat er geen nieuwe leidingen of kabels aangelegd hoeven te worden en muren kunnen blijven staan. En omdat een gerenoveerde keuken minder tijd kost, is het natuurlijk ook goedkoper.

  Jouw keuken renoveren, kan pas beginnen als we al jouw wensen weten. De keuze is aan jou. Wil je je keuken renoveren of slechts een paar onderdelen? Beide kan. De mogelijkheden zijn eindeloos en we hebben rijk assortiment aan keukenonderdelen. Keukenbladen, deurgrepen, kastdeuren, spoelbakken, kranen en inbouwapparatuur – noem maar op.

  50% goedkoper, 100% kwaliteit

  Als we we jouw persoonlijke wensen in kaart hebben gebracht, bereken we ter plekke hoeveel de renovatie je gaat kosten. En geen zorgen: 50% goedkoper betekent niet dat je inlevert op kwaliteit. We houden met alles rekening. Met de voor- én achterkant. Alle lades moeten soepel glijden en geheel moet stevig aanvoelen – om maar een paar dingen te noemen. Een keuken is volgens ons pas compleet wanneer alles van alle kanten werkt en er goed uitziet. Laat dat maar over aan ons!

  Contact opnemen

  Zie je jouw gerenoveerde keuken al helemaal voor je en wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Wacht niet langer! Stuur ons een mail of bel ons op 06 28 56 37 55. Daarna sturen wij een van onze ervaren adviseurs langs om al je wensen te bespreken. En dat helemaal vrijblijvend. Samen bedenken jullie een plan van aanpak en bepalen jullie de uiteindelijke kosten. En daarna? Aan de slag!