Keukenrenovatie in Erica

Keukenrenovatie in Erica

Renovatie in 1 dag

Een nieuwe keuken, maar niet de kosten van een nieuwe keuken? Dat kan vaak al binnen in één dag bij Keukenrenovatie Nederland. Afhankelijk van jouw wensen al met de helft van de kosten van een nieuwe keuken. En dat met bijna hetzelfde resultaat. Oftewel: een win-win! We renoveren al jaren keukens en komen graag bij je langs. Ook in de provincie Drenthe en in Erica!

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Erica

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Keukenrenovatie binnen één dag

  Voor de helft hetzelfde resultaat

  Wat een compleet nieuwe keuken meestal kost? Al gauw rond de 5.000 euro. Het mooie aan een renovatie: vaak ben je niet veel meer dan helft van dat bedrag kwijt. Hoeveel het uiteindelijk kost, hangt van de hoeveelheid werk af en wat je wilt renoveren. We kunnen je complete keuken renoveren, maar ook een paar onderdelen. Dus als je alleen keukendeurtjes wilt vervangen, is dat geen probleem en behoort het tot de mogelijkheden. Naast keukendeuren kun je bij ons terecht voor nog veel meer keukenonderdelen. Denk bijvoorbeeld aan keukenbladen, deurgrepen, spoelbakken, kranen en ook inbouwapparatuur

  Mooie extra’s

  Geen zin meer om elke avond de afwas te doen? Snappen we, en we brengen er graag verandering in met een nieuwe vaatwasser! Hetzelfde geldt trouwens voor een nieuwe oven. Goed om je te realiseren: dit brengt extra kosten met zich mee. Zo kan het voorkomen dat er leidingen getrokken moeten worden of dat het gevolgen heeft voor je groepenkast. 

  Aan de slag?

  Ben je helemaal overtuigd en wil je nu ook een gerenoveerde keuken? Neem vooral contact met ons op! Een offerte aanvragen kan eenvoudig en snel en bellen kan altijd via 06 28 56 37 55. Wij sturen vervolgens een adviseur langs op een moment dat jou het beste past. En dat geheel vrijblijvend. Samen bekijken jullie niet alleen de voorkant maar ook de achterkant van de keuken. Alles moet aan beide kanten namelijk goed in elkaar zitten. Zo hoort het soepel te bewegen en glijden en ook stevig te zijn. Na dat te hebben doorgelopen en al jouw wensen in kaart te hebben gebracht, berekent onze adviseur ter plekke de totale kosten. Als jij akkoord bent, kunnen we beginnen!

  Zo vindt u ons: