Keukenrenovatie Eelde-Paterswolde

Keukenrenovatie Eelde-Paterswolde

Renovatie in 1 dag

Ben jij op zoek naar de beste manier om je keuken een upgrade te geven? Keukenrenovatie is de oplossing. Het is simpeler, sneller en goedkoper. Door onze ervaring en expertise geven we je keuken binnen een dag een nieuwe uitstraling. Zowel van binnen als van buiten. En we komen ook bij jou in Eelde-Paterswolde! Laten we samen gaan voor een keuken waar je nog jaren mee door kan.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Eelde-Paterswolde

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Keukenrenovatie binnen één dag

  Binnen een dag gefixt

  Je keuken heeft al een nieuw uiterlijk binnen een dag. Geen lange verbouwing dus. Hoe dit kan? Bij een renovatie leggen we geen nieuwe kabels en leidingen aan want die zijn er al. We zorgen niet alleen dat de buitenkant weer straalt, ook de binnenkant wordt onderhanden genomen. Zo zien je keukenlades er niet alleen nieuw uit: zo voelen ze ook. Alles werkt, klopt en past in het geheel.

  Het kostenplaatje

  Renoveren is goedkoper dan vervangen. Vaak loopt een nieuwe keuken op tot bedragen in de € 5.000,- . Renoveren kost je slechts de helft, afhankelijk van jouw wensen. Vervang je keukenblad of neem ook de deurgrepen, kastjes, kraan, spoelbak en inbouwapparatuur onder handen: bij ons ben je aan het adres voor ál je wensen. Keukens renoveren doen we al jaren en geen klus is ons te gek. 

  Kom in contact

  Ben je nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en bieden een vrijblijvende offerte. Ook bellen kan via 06 28 56 37 55. Wij zorgen dat er een van onze adviseurs op een passend moment langskomt. Vervolgens zetten we je wensen op een rijtje, maken een kostenberekening en gaan aan de slag. 

  Zo vindt u ons: