Keukenrenovatie in Dalen

Keukenrenovatie in Dalen

Renovatie in 1 dag

Jouw keuken is ondertussen wel eens toe aan een opfrisbeurt. Een compleet nieuwe keuken aanschaffen, lijkt een logische stap, maar is dat wel nodig? Wij denken van niet. Renovatie is namelijk sneller én goedkoper. En we kunnen het zeggen, want we doen het al jaren. Veel mensen gingen je al voor. Met een renovatie kunnen we je gehele keuken of een gedeelte van je keuken aanpakken. Wat het ook is, we helpen je graag.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Dalen

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Keukenrenovatie binnen één dag.

  Unieke service

  Wist je dat je keuken al binnen één dag een nieuw gezicht kan hebben? Door onze jarenlange ervaring weten we als de besten dat het renoveren van een keuken simpelweg minder tijd kost dan het plaatsen van een compleet nieuwe. Zo is het bijvoorbeeld niet nodig om nieuwe kabels en leidingen aan te leggen, die zijn er immers al. 

  Als we je keuken renoveren, kijken we niet alleen naar de buitenkant. Alles moet achter de schermen net zo goed werken. Zo moeten de lades mooi glijden en het geheel goed aanvoelen. Door met het totaalplaatje rekening te houden, zorgen we ervoor dat je keuken er niet alleen goed uitziet, maar ook zo aanvoelt. 

  Het kostenplaatje

  Een van de andere voordelen van renoveren? Het kostenplaatje. Renoveren kost een stuk minder dan een geheel nieuwe keuken. Vaak heb je dan al te maken met een bedrag van € 5.000,-. Met een renovatie ben je vaak maar de helft kwijt. Hoeveel het uiteindelijke kostenplaatje is, hangt af van de hoeveelheid werk. Een deel van je keuken renoveren, behoort namelijk ook tot de mogelijkheden. Wij bieden je een rijk assortiment keukenonderdelen. Deuren, deurgrepen, werkbladen, spoelbakken, kranen, inbouwapparatuur – we hebben het allemaal.

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over onze service? Neem gauw contact met ons op! Vraag een offerte aan of bel ons op 06 28 56 37 55. Vervolgens zorgen wij ervoor dat een van onze adviseurs vrijblijvend langskomt op een passend moment. We zetten je wensen op een rijtje, bereken wat het gaat kosten en gaan voor je aan de slag. 

  Zo vindt u ons: