Keukenrenovatie in Coevorden

Keukenrenovatie in Coevorden

Renovatie in 1 dag

Jouw keuken binnen één dag als nieuw? Het is allemaal mogelijk bij Keukenrenovatie Nederland. Wat je daarvoor betaalt? Maar liefst de helft minder dan de prijs van een geheel nieuwe keuken. We zijn ondertussen al jaren actief in de provincie Drenthe. Je vindt daarom ook meerdere van onze gerenoveerde keukens in Coevorden en omstreken. En al die keukens staan weer gelijk aan veel bespaard geld voor onze klanten. Klinkt goed, toch?

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

    Naam:*

    Plaats:*

    Adres:*

    Telefoonnummer:*

    Uw email:*

    * zijn verplichte velden

    Daarom Keukenrenovatie in Coevorden

    • Renovatie binnen 1 dag
    • Mogelijk voor iedere keuken
    • Vakkundig advies
    • Alles volgens uw wensen en planning
    • Bespaar tijd én geld
    • Zowel grote als kleine ingrepen
    • Alles op maat
    • Uw keuken weer als nieuw

    Keukenrenovatie binnen één dag

    Minder werk

    Wanneer je een nieuwe keuken wilt, denk je al gauw aan een groot project waar net zulke grote bedragen in geïnvesteerd moeten worden. Een behoorlijke klus. Maar da’s dus niet nodig. Het kan namelijk sneller, makkelijker en tegen een betere prijs. Daarbij renoveren we op meerdere fronten. Voor én achterkant. Bij ons is alles mogelijk. Had je bijvoorbeeld nog niet gedacht scharnieren of schuifmechanismen? Snappen we, ze vallen niet op, maar ze zijn minstens zo belangrijk.

    Groot assortiment

    We renoveren complete keukens, maar vervangen net zo goed een aantal onderdelen. Zit je er bijvoorbeeld aan te denken alleen je keukendeuren te vervangen? Geen probleem! En daar houdt ons assortiment nog lang niet op. Zo kun je bij ons terecht voor deurgrepen, werkbladen van toplaminaat, graniet en RVS, spoelbakken, kranen en inbouwapparatuur als vaatwassers of ovens. Belangrijk: het installeren van vaatwassers of ovens kan extra kosten met zich meebrengen. Zo kan het zijn dat er nog leidingen getrokken moeten worden. Wat de ingreep ook moet zijn, je bent ervan op de hoogte. Onze adviseurs lopen voordat we aan de slag gaan alles nog even rustig met je door. Zo komt niemand voor verrassingen te staan. 

    Vrijblijvende offerte

    Ben jij geïnteresseerd in de renovatie van jouw keuken? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan, vul ons contactformulier in of bel ons op 06 28 56 37 55. We sturen graag een van onze adviseurs langs in Coevorden om jouw wensen in kaart te brengen. Klaar om aan de slag te gaan?

    Zo vindt u ons:

    Keukenrenovatie Nederland