Keukenrenovatie Annen

Keukenrenovatie in Annen

Renovatie in 1 dag

Jouw keuken als nieuw, zonder de kosten van een nieuwe keuken; dat kan bij Keukenrenovatie Nederland. Vaak al binnen één dag en voor maar vijftig procent van het bedrag van een nieuwe keuken. Dat is goed voor je portemonnee en ook nog eens met vrijwel hetzelfde resultaat. Keukenrenovatie Nederland is al jaren actief in het Noorden. Wij renoveren regelmatig keuken in de provincie Drenthe en komen dus ook graag bij jou in Annen langs.

Wat kunnen wij voor jou doen?
We renoveren je totale keuken, maar als je alleen je keukendeurtjes wilt vervangen, behoort dat ook tot de mogelijkheden. We hebben een rijk assortiment aan keukenonderdelen. Zo hebben we keukenbladen, deurgrepen, spoelbakken, kranen en installeren we inbouwapparatuur als vaatwassers of ovens.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Annen

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Vakkundig advies
  • Bespaar tijd én geld
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Keukenrenovatie binnen één dag.

   

  Met de installatie van inbouwapparatuur is het wel belangrijk om te weten dat het meer kosten met zich meebrengt dan reguliere ingrepen. Zo is het in sommige gevallen bijvoorbeeld nodig om leidingen te trekken. Maar geen zorgen, dit soort zaken neem je allemaal door met onze adviseur, die samen met jou een duidelijk kostenplaatje opstelt. 

  Binnen en buiten

  Bij de aanschaf van een nieuwe keuken denk je al gauw aan een geheel nieuwe, die naast hogere kosten ook meer tijd kost. Maar dat is niet nodig. Wanneer je renoveert, kan het namelijk veel sneller, makkelijker en tegen een betere prijs. Een renovatie door Keukenrenovatie Nederland is overigens gericht op zowel de voor- als achterkant van je keuken. Zo houden we net zo goed rekening met zaken als scharnieren en schuifmechanismes. Alles hoort namelijk naar behoren te werken.

  Vrijblijvende offerte aanvragen?”>Vrijblijvende offerte aanvragen?
  Hebben wij je overtuigd en wil je een vrijblijvende offerte aanvragen voor het renoveren van jouw keuken? Dat kan! Vul ons contactformulier in, vraag een offerte aan of bel ons op 06 28 56 37 55. Onze adviseur komt graag bij je langs in Annen om samen met jou al je vragen door te nemen. Hopelijk tot snel!

   

  Zo vindt u ons: