Design keuken van Keukenrenovatie Nederland

9 mei 2012

U wilt een nieuwe keuken? Neem dan een design keuken

Een design keuken is erg duur. Dit is de eerste gedachte die bij u opkomt. Maar bij Keukenrenovatie Nederland bewijzen wij u het tegendeel. Sterker nog, een design keuken van ons is goedkoper dan een gewone keuken.

Hoe kan een design keuken goedkoper zijn dan een nieuwe gewone keuken?

Keukenrenovatie Nederland is gespecialiseerd in het renoveren van uw huidige keuken. Dit betekent dat de meeste materialen worden hergebruikt en aangepast. Wanneer u denkt dat het resultaat minder mooi is heeft u het mis! U herkent uw huidige keuken niet meer terug.

U wilt een designkeuken? Wij weten wat u nodig hebt

Van nieuwe keukenkastjes tot de nieuwste inbouwapparatuur. Keukenrenovatie Nederland kan het aan u leveren. Wanneer onze adviseur langskomt bepaalt hij als eerst wat er allemaal in u keuken hergebruikt kan worden. Daarna wordt samen met u een design voor uw keuken gemaakt. Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen.

Voorbeelden van onze designkeukens

Om u een impressie van onze designkeukens te geven hebben wij fotomateriaal van ons werk. Op deze manier krijgt u beeld bij wat wij voor u en uw keuken kunnen doen.

Onze inbouwapparatuur voor uw designkeuken

Daarnaast is luxe uiteraard een belangrijk aspect in uw designkeuken. U wilt natuurlijk geen koelkast of vaatwasser meer in het zicht hebben. In een designkeuken moet alles strak zijn weggewerkt.

Een afspraak met onze keukenontwerpers

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Hoe wij voor u uw designkeuken maken? Neem dan contact op met ons en spreek met een designkeuken expert.