Keukenrenovatie IJmuiden

Het aanschaffen van een nieuwe keuken is erg prijzig. En door uw keuken in IJmuiden te laten renoveren profiteert u al snel van een win-winsituatie: uw keuken weer als nieuw en dat voor 50% minder geld dan een nieuwe keuken. En dat renoveren kan al binnen 1 dag.

Wij geven regelmatig keukens in de provincie Noord-Holland een metamorfose, en komen dus ook graag bij u in IJmuiden.

Hoe kunnen we uw keuken in IJmuiden renoveren?

We kunnen onder meer de volgende onderdelen van uw keuken in Purmerend renoveren / vervangen:

 • Keukenbladen
 • Deurgrepen
 • Kastdeuren
 • Spoelbakken
 • Kranen
 • Inbouwapparatuur

Wat kost keukenrenovatie?

Het renoveren van uw keuken kost eigenlijk maar een fractie van het plaatsen van een nieuwe keuken. Bij het renoveren van een keuken hoeven we namelijk geen leidingen om te leggen. Bovendien is breekwerk ook niet nodig. Hierdoor bespaart u enorm veel geld én tijd. Wij renoveren uw keuken doorgaans dan ook binnen een dag.

Daarnaast bepaalt u ook grotendeels zelf wat de kosten zijn van het renoveren. Veel hangt natuurlijk af van uw wensen. Wilt bijvoorbeeld alleen de keukenkastjes vervangen / renoveren of wilt u ook nieuwe apparatuur verweven zien in uw keuken? We geven u altijd advies bij uw keuzes en bieden u de mogelijkheden bieden het beste in uw budget passen.

Over het algemeen hangt de kosten van keukenrenovatie af van:

 • Type keuken. Bij een grote keuken is er meer te renoveren dan bij een kleine keuken
 • Materialen. Bijvoorbeeld een werkblad van RVS of graniet.
 • Apparatuur. Wanneer u niet alleen het werkblad of de kastjes wilt vervangen maar ook de apparatuur, dan vallen de kosten hoger uit. Een vaatwasser of koelkast kost al snel €500 per stuk.

Persoonlijk advies

Weten wat uw mogelijkheden zijn en wat voor kosten daar bij komen kijken? Bel of mail ons voor een afspraak. We komen dan vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken. Ter plekke vertellen we u hoe het kostenplaatje er uit komt te zien.

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de keukenrenovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte IJmuiden

  Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

  Voornaam:*

  Plaats:*

  Telefoonnummer:*

  Achternaam:*

  Adres:

  Uw email:*

  Eventuele vragen:

  Item gemarkeerd met een * zijn verplicht