Keukenrenovatie in Heerhugowaard

Keukenrenovatie in Heerhugowaard

Renovatie in 1 dag

Een keuken renoveren is een goedkopere en snellere oplossing dan het aanschaffen van een nieuwe keuken, met nagenoeg hetzelfde resultaat. Uw keuken in Heerhugowaard ziet er uit als nieuw en kan ook nieuwe opties hebben, zoals het eindelijk hebben van een inbouwoven of vaatwasser. Renovatie is misschien niet iets waar u snel bij stil staat. Vaak wordt er gesproken over het aanschaffen van een geheel nieuwe keuken, maar wist u dat het renoveren van uw keuken sneller, minder geld kost en hetzelfde resultaat kan opleveren? Lees dan snel verder!

Wilt u graag een nieuwe keuken voor een fractie van de prijs? Dan bent u bij Keukenrenovatie Heerhugowaard aan het juiste adres. De afgelopen jaren hebben we al een flink aantal keuken gerenoveerd in de provincie Noord-Holland en daarmee onze klanten flink wat geld bespaart. Er is veel mogelijk want u kunt er ook voor kiezen om een deel van uw keuken te vernieuwen en wij houden rekening met uw wensen zoals het inbouwen van  inbouwapparatuur of het plaatsen van nieuwe keukenbladen. Binnen 1 dag kunnen wij uw oude keuken renoveren en omtoveren in een keuken die er als nieuw uitziet en aanvoelt. Zo besparen we u tijd en geld. Afhankelijk van uw wensen kunt u vaak 50% van het bedrag van een nieuwe keuken in uw portemonnee houden, met nagenoeg hetzelfde resultaat. Laat dus uw keuken renoveren in Heerhugowaard en wij zorgen er voor dat hij er weer als nieuw uit ziet! 

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Heerhugowaard

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Vakkundig advies
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw
  • Bespaar tijd én geld

  Keukenrenovatie binnen één dag.

  Hoeveel kost het laten renoveren van een keuken?

  Een nieuwe keuken laten inbouwen is een tijdrovende en dure klus. Daarom kan dit een dure opdracht worden. Het zal zomaar kunnen oplopen tot €5000,-. Voor het renoveren van een keuken is veel minder tijd nodig en hierdoor ligt de prijs ook veel lager. Laten we zeggen dat de prijs al snel op de helft ligt tegenover het laten plaatsen van een nieuwe keuken. De uiteindelijke prijs zal voor iedereen verschillende zijn omdat keukenrenovatie Heerhugowaard ook rekening houdt met uw persoonlijke wensen. Een deel van de keuken laten renoveren is namelijk ook een optie. 

  Eigenlijk is alles mogelijk! Wij hebben dan ook een rijk assortiment aan keukenonderdelen. Een nieuw keukenblad, nieuwe keukendeuren of een inbouwoven – wij maken het mogelijk voor een scherpe prijs! Hieronder vindt u een lijst met producten die wij voor u kunnen renoveren:

  Binnen één dag geregeld

  Een renovatie biedt veel voordelen, één daarvan is dat de renovatie binnen één dag voltooid is. Een volledig gemoderniseerde keuken in zo’n korte tijdsduur, het kan bij keukenrenovatie Heerhugowaard. Het renoveren is minder tijdverslindend dan een geheel nieuwe keuken installeren. Hierdoor scheelt het u tijd en geld. Bent u geïnteresseerd? Neem dan vandaag nog contact op door ons te bellen op 06-2856 3755. Of vraag een offerte aan.

  Gratis advies voor uw keukenrenovatie in Heerhugowaard

  Wilt u nog wat meer weten over de mogelijkheden, dan kan één van onze adviseurs geheel vrijblijvend bij u langs komen. Er zijn namelijk veel dingen mogelijk en u kunt dit met de adviseur duidelijk bespreken. Naast het duidelijk bespreken van uw wensen wordt er meteen een indicatie van de prijs opgesteld. Zo zult u niet voor verassingen staan. Bent u nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op via 06-2856 3755 of vraag een offerte aan.

   

  Zo vindt u ons: