Keukenrenovatie in Veendam

Keukenrenovatie in Veendam

Renovatie binnen 1 dag

Een keuken die er geheel nieuw uitziet binnen één dag? Het kan bij Keukenrenovatie Nederland. En dat ook voor een scherpe prijs: maar liefst de helft minder dan de prijs van een compleet nieuwe keuken. Keukenrenovatie Nederland is ondertussen al jaren actief, in Noord-Nederland hebben we al flink wat keuken gerenoveerd. Oftewel: we hebben bakken ervaring. Met de renovatie van al die keukens hebben we veel geld bespaard voor onze klanten.

Sneller, makkelijker en goedkoper


Als je een nieuwe keuken wilt, ben je al gauw geneigd te denken aan een geheel nieuwe, en dus een behoorlijke klus. Maar dat hoeft dus niet. Het kan namelijk veel sneller, makkelijker en tegen een betere prijs. Daarbij omvat een renovatie lang niet alleen het uiterlijk van je keuken. We houden net zo goed rekening met zaken als scharnieren en schuifmechanismes. Niet iets waar je meteen bij stilstaat, maar daardoor niet minder belangrijk


Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Veendam

  • Bespaar tijd én geld
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Renovatie binnen 1 dag
  • Alles op maat
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Voor zowel kleine als grote ingrepen

  Compleet en in delen

  Wij renoveren je complete keuken, maar kunnen dat ook in delen doen. Wil je bijvoorbeeld alleen je keukendeuren laten vervangen? Het is gewoon mogelijk. Ook met bijzondere wensen kun je bij ons terecht, denk aan zaken als deurgrepen, werkbladen van toplaminaat, graniet en RVS, spoelbakken, kranen en inbouwapparatuur als vaatwassers of ovens. Daarbij is het wel belangrijk dat je je met inbouwapparatuur realiseert dat het meer kosten met zich meebrengt dan reguliere ingrepen. Zo moeten er misschien nog leidingen getrokken worden. Maar geen zorgen, dit kun je allemaal doornemen in je gesprek met een van onze adviseurs. Hij of zij maakt samen met jou een duidelijk kostenplaatje.

  Vrijblijvende offerte

  Hebben we je overtuigd en wil je een vrijblijvende offerte aanvragen voor het renoveren van je keuken? Dat kan. Schroom niet en vul ons contactformulier in of bel ons op 06 28 56 37 55. Onze adviseur komt graag bij je langs in Veendam. Hopelijk tot gauw!

   

  Zo vindt u ons:

  Keukenrenovatie Nederland