Keukenrenovatie Groningen

Uw keuken als nieuw, zonder de kosten van een nieuwe keuken? Dat kan vaak binnen één dag bij Keukenrenovatie Nederland! Afhankelijk van uw wensen kunt u vaak 50% van het bedrag van een nieuwe keuken in uw portemonnee houden, met nagenoeg hetzelfde resultaat.
Keukenrenovatie Groningen heeft veel ervaring rondom de renovatie van keukens. Wij kunnen zodoende tegen een zeer scherpe prijs uw nieuwe keuken aanleveren. De afgelopen jaren zijn er al flink wat keukens door ons gerenoveerd in Noord-Nederland. Veel klanten van ons hebben zodoende behoorlijk wat geld bespaard. Bent u de volgende klant die een geheel up-to-date keuken gerenoveerd krijgt?

Een geheel nieuw aanvoelende én uitziende keuken, en dat in één dag. Keukenrenovatie Groningen regelt het voor u, tegen een eerlijke prijs. De voordelen van een keukenrenovatie ten opzichte van een nieuwe keuken zijn de kosten en de tijd. Een nieuwe keuken kost al snel €5000,-, terwijl u voor een renovatie dus vaak al 50% kan besparen!

Wat kunnen wij voor u doen?

Ook voor persoonlijke wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij doen zowel gehele keukens als gedeeltelijke renovaties in Groningen. Denk daarbij aan het vervangen van keukenkast-deurtjes of het plaatsen van een inbouwoven. Alles wordt door Keukenrenovatie Groningen geregeld. 
Wij renoveren uw totale keuken, maar als u alleen uw keukendeurtjes wilt vervangen, behoort dit ook tot de mogelijkheden. Wij hebben een rijk assortiment aan keukenonderdelen, denkt u bijvoorbeeld aan:

 • Keukenbladen
 • Deurgrepen
 • Kastdeuren
 • Spoelbakken
 • Kranen
 • Inbouwapparatuur

Wij hebben als voordeel dat we snel en goedkoop zijn. Zo hoeft u dus niet een nieuwe keuken aan te schaffen. U eigen keuken voelt binnen een dag weer als nieuw en ziet er ook uit alsof die uit de showroom komt. Keukenrenovatie Groningen kan het allemaal regelen voor u, en dat ook nog voor een mooie prijs. 

Uw keuken uitbreiden?

Bent u er klaar mee om de afwas te moeten doen elke avond? Wij bouwen ook graag een vaatwasser voor u in in Groningen. Hetzelfde geldt voor een nieuwe oven. Het is echter wel belangrijk dat u zich realiseert dat dit meer kosten met zich meebrengt. Het kan namelijk zijn dat we daar nog leidingen voor moeten trekken, of dat het gevolgen heeft voor uw groepenkast.

Als u ons een e-mail of telefoontje heeft gestuurd zorgen wij er voor dat er een van onze ervaren adviseurs vrijblijvend bij u langs komt om de persoonlijke wensen door te nemen. We kijken niet alleen naar het uiterlijk van uw keuken, want het is net zo belangrijk dat een keuken achter de schermen ook goed in elkaar zit. De lades moeten soepel glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort belangrijke punten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! Omdat het renoveren van uw keuken veel minder werk is dan het inbouwen van een compleet nieuwe keuken kunnen wij dit zelfs binnen een dag realiseren. We hoeven namelijk geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen (bij uitbreiding wel*), we hoeven geen muren open te breken en dat scheelt u tijd én geld. Als al uw wensen duidelijk zijn, berekenen wij ter plekke hoeveel een keukenrenovatie u zal kosten.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Hebben wij u overtuigd en wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor het renoveren van uw keuken? Dat kan! U vult dan ons contactformulier in, of u belt ons op 06-2856 3755. Onze adviseur komt dan graag bij u langs in Groningen. Ze gaan met u in gesprek over de renovatie van uw keuken en nemen daarbij alle persoonlijke wensen op om het perfecte plaatje te kunnen schetsen. 

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Recent opgeleverde keukens in Groningen

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Groningen

  Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

  Voornaam:*

  Plaats:*

  Telefoonnummer:*

  Achternaam:*

  Adres:

  Uw email:*

  Eventuele vragen:

  Item gemarkeerd met een * zijn verplicht