Keukenrenovatie in Gelderland

Nieuwe keuken met renovatie in Gelderland

Keukenrenovatie binnen 1 dag

Woon je in Gelderland en is je keuken niet meer van deze tijd? Of wil je gewoon wat nieuws? Denk je aan een nieuw aanrechtblad of een ingebouwde oven? Zoek niet langer verder. Renovatie is de gulden middenweg wanneer je een nieuwe keuken wilt, maar niet de bijbehorende kosten wilt betalen. Of het nou een werkblad of spoelbak is, een kraan die vervangen moet worden of het plaatsen van inbouwapparatuur. Het maakt niet uit. We denken graag met je mee en helpen je waar nodig.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie Nederland

  • Montage binnen 1 dag
  • Bespaar veel geld én tijd
  • Uw keuken weer als nieuw
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles op maat
  • Volgens uw planning en wensen

  Keukenrenovatie binnen één dag

  Wij, Keukenrenovatie Nederland, hebben als unieke service je keuken binnen één dag te renoveren. Dat zeggen we niet zomaar: door jarenlange ervaring weten we dat renoveren minder tijd kost dan het plaatsen van een nieuwe keuken. Veel wordt namelijk simpelweg vervangen. Dat scheelt je tijd en geld. De prijs van een gerenoveerde keuken ligt namelijk vele malen lager dan het plaatsen van een geheel nieuwe keuken. Een volledig nieuwe keuken kost al gauw € 5.000,-. Wanneer je kiest voor een renovatie, hoef je vaak niet meer dan de helft te betalen. Wat de prijs wordt, hangt af van de hoeveelheid werk die bij de renovatie komt kijken. Een deel van de keuken renoveren is mogelijk, maar dat is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen

  Inspectie van voor- en achterkant

  Voordat we beginnen met de renovatie inspecteren we grondig de staat van je keuken. Dat doen we niet alleen door naar de buitenkant te kijken, maar ook door de achterkant in kaart te brengen. Achter de schermen moet alles namelijk net zo goed naar behoren functioneren. De ervaring leert dat wanneer we hier rekening mee houden je keuken straks niet alleen goed oogt, maar ook zo werkt. Zo heb je het natuurlijk het liefst.

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Wanneer je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Bel ons op 06 28 56 37 55 of vraag een offerte aan. Een van onze adviseurs komt vervolgens langs op een moment dat jou het beste schikt. Hij of zij neemt samen met jou je persoonlijke wensen door. Wanneer deze in kaart gebracht zijn, berekenen we de kosten van de renovatie en kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  Zo vindt u ons: