Keukenrenovatie Friesland

Een nieuwe keuken, maar niet een nieuwe keuken hoeven aanschaffen. Dit is iets waar u misschien niet zo snel bij stil staat. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar bij keukenrenovatie Nederland is het realiteit. Binnen slechts één dag verzorgen wij voor u een geheel gerenoveerde keuken. Uw zult uw oude keuken niet meer herkennen en genieten van een volledig gemoderniseerde keuken.

Keukenrenovatie Friesland heeft veel ervaring rondom de renovatie van keukens. Wij kunnen zodoende tegen een zeer scherpe prijs uw nieuwe keuken aanleveren. De afgelopen jaren zijn er al flink wat keukens door ons gerenoveerd in Noord-Nederland. Veel klanten hebben zodoende behoorlijk wat geld bespaard. Bent u de volgende klant die een geheel up-to-date keuken gerenoveerd krijgt?

Heeft u specifieke wensen? Dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Wij doen zowel gehele keukens als gedeeltelijke renovaties in Friesland. Denk daarbij aan het vervangen van keukenkast-deurtjes of het plaatsen van een inbouwoven. Alles wordt door Keukenrenovatie Friesland geregeld. Zo renoveren wij de volgende zaken:

Naast specifieke wensen hebben wij als voordeel dat we sneller en goedkoper zijn dan het aanschaffen van een nieuwe keuken. Een geheel nieuw aanvoelende én uitziende keuken, en dat in één dag. Keukenrenovatie Friesland regelt het voor u, voor een scherpe prijs. De voordelen van een keukenrenovatie ten opzichte van een nieuwe keuken zijn de kosten en de tijd. Een nieuwe keuken kost al snel €5000,-, terwijl u voor een renovatie vaak voor de helft al klaar bent.

Werkwijze bij renovatie

Na uw e-mailtje of telefoontje komt één van onze ervaren adviseurs geheel vrijblijvend bij u langs, om de mogelijkheden te bekijken en met u te overleggen. We kijken niet alleen naar het uiterlijk van uw keuken, want het is van even groot belang dat een keuken achter de schermen ook goed in elkaar zit. De lades moeten soepel glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort belangrijke punten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! Omdat het renoveren van uw keuken veel minder werk is dan het inbouwen van een nieuwe keuken kunnen wij uw keuken zelfs binnen één dag renoveren. We hoeven namelijk geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen, we hoeven geen muren open te breken en dat scheelt u tijd én geld. Als al uw wensen duidelijk zijn, berekenen wij ter plekke hoeveel een keukenrenovatie u zal kosten.

Jaren ervaring met keukenrenovatie in Friesland

Onlangs hebben wij nog keukens gerenoveerd in de volgende plaatsen:

Vrijblijvend advies

Wij van keukenrenovatie Nederland zorgen voor advies door één van onze adviseurs. Wilt u dat een adviseur vrijblijvend bij u langskomt?  Vraag dan een offerte aan of bel ons op 06-2856 3755 en we plannen een afspraak wanneer het u uitkomt. Onze adviseurs zullen met u in gesprek over het renoveren van uw keuken. Zo worden uw persoonlijke wensen opgenomen om een zo uniek mogelijke keuken tot stand te brengen waarbij iedereen een tevreden gevoel overhoudt.

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Recent opgeleverde keukens in Friesland

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Friesland

Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Voornaam:*

Plaats:*

Telefoonnummer:*

Achternaam:*

Adres:

Uw email:*

Eventuele vragen:

Item gemarkeerd met een * zijn verplicht