Keukenrenovatie Friesland

Keukenrenovatie Friesland

Renovatie in 1 dag

Een nieuwe keuken, maar niet een nieuwe keuken hoeven aanschaffen. Dit is iets waar u misschien niet zo snel bij stil staat. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar bij keukenrenovatie Nederland is het realiteit. Binnen slechts één dag verzorgen wij voor u een geheel gerenoveerde keuken. Uw zult uw oude keuken niet meer herkennen en genieten van een volledig gemoderniseerde keuken.

Keukenrenovatie Friesland heeft veel ervaring rondom de renovatie van keukens. Wij kunnen zodoende tegen een zeer scherpe prijs uw nieuwe keuken aanleveren. De afgelopen jaren zijn er al flink wat keukens door ons gerenoveerd in Noord-Nederland. Veel klanten hebben zodoende behoorlijk wat geld bespaard. Bent u de volgende klant die een geheel up-to-date keuken gerenoveerd krijgt?

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom kies je voor Keukenrenovatie Friesland

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Voor zowel kleine als grote ingrepen
  • Bespaar tijd én geld
  • Vakkundig advies
  • Alles op maat
  • Volledig volgens uw wensen en planning

  Wat kost een keukenrenovatie?

  Specifieke wensen?

  Heeft u specifieke wensen? Dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Wij doen zowel gehele keukens als gedeeltelijke renovaties in Friesland. Denk daarbij aan het vervangen van keukenkast-deurtjes of het plaatsen van een inbouwoven. Alles wordt door Keukenrenovatie Friesland geregeld.
  Zo renoveren wij:

  Naast specifieke wensen hebben wij als voordeel dat we sneller en goedkoper zijn dan het aanschaffen van een nieuwe keuken. Een geheel nieuw aanvoelende én uitziende keuken, en dat in één dag. Keukenrenovatie Friesland regelt het voor u, voor een scherpe prijs. De voordelen van een keukenrenovatie ten opzichte van een nieuwe keuken zijn de kosten en de tijd. Een nieuwe keuken kost al snel €5000,-, terwijl u voor een renovatie vaak voor de helft al klaar bent. De prijs is natuurlijk afhankelijk van hetgeen wat er moet worden gerenoveerd. 

  Wat kost een keukenrenovatie in Friesland?

  Na uw e-mailtje of telefoontje komt één van onze ervaren adviseurs geheel vrijblijvend bij u langs, om de mogelijkheden te bekijken en met u te overleggen. We kijken niet alleen naar het uiterlijk van uw keuken, want het is van even groot belang dat een keuken achter de schermen ook goed in elkaar zit. De lades moeten soepel glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort belangrijke punten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! Omdat het renoveren van uw keuken veel minder werk is dan het inbouwen van een nieuwe keuken kunnen wij uw keuken zelfs binnen één dag renoveren. We hoeven namelijk geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen, we hoeven geen muren open te breken en dat scheelt u tijd én geld. Als al uw wensen duidelijk zijn, berekenen wij ter plekke hoeveel een keukenrenovatie u zal kosten.

  Vrijblijvend advies

  Wij van keukenrenovatie Nederland zorgen voor advies door één van onze adviseurs. Wilt u dat een adviseur vrijblijvend bij u langskomt?  Vraag dan een offerte aan of bel ons op 06-2856 3755 en we plannen een afspraak wanneer het u uitkomt. Onze adviseurs zullen met u in gesprek over het renoveren van uw keuken. Zo worden uw persoonlijke wensen opgenomen om een zo uniek mogelijke keuken tot stand te brengen waarbij iedereen een tevreden gevoel overhoudt.

  Zo vindt u ons: