Keukenrenovatie in Steenwijk

Renoveren van uw keuken, dat laat u aan keukenrenovatie Steenwijk over. Wij zijn de specialist in het renoveren van keukens. Dit tegen een zeer scherpe prijs, zo zijn we wel 50% goedkoper dan het compleet bestellen van een nieuwe keuken. Daarnaast werken we erg efficiënt en kunnen hierdoor binnen een zeer korte tijd een volledig moderne keuken neerzetten. Dat kan vaak binnen één dag bij Keukenrenovatie Nederland! Afhankelijk van uw wensen is er bij ons veel mogelijk. Dit met hetzelfde resultaat als wanneer u een dure keuken zou aanschaffen.

Om uw keuken er weer als nieuw uit te laten zien maken renoveren wij de volgende zaken:

 • Spoelbakken vervangen of renoveren
 • Kranen vervangen of renoveren
 • Nieuw inbouwapparatuur leveren
 • Keukenblad vervangen of renoveren
 • Deurgrepen vervangen of renoveren
 • Kastdeurtjes vervangen of renoveren
 • Uw keuken renoveren binnen één dag!

Keukenrenovatie Steenwijk heeft veel keukens gerenoveerd waardoor er veel ervaring en kennis in ons bedrijf aanwezig is. Wij kunnen daarom tegen een zeer scherp kostenplaatje uw nieuwe keuken aanleveren. De afgelopen jaren zijn er al flink wat keukens door ons gerenoveerd in de omgeving Steenwijk. Veel klanten van ons hebben daarom flink wat geld bespaard. Bent u de volgende klant die een geheel up-to-date keuken gerenoveerd krijgt?

Een geheel nieuw aanvoelende én uitziende keuken, en dat in één dag. Keukenrenovatie Steenwijk regelt het voor u, tegen een eerlijke prijs. De voordelen van een keukenrenovatie ten opzichte van een nieuwe keuken zijn de kosten en de tijd. Een nieuwe keuken kost al snel €5000,-, terwijl u voor een renovatie dus vaak al 50% kan besparen!

Uw keuken in Steenwijk nieuw leven inblazen?

Bent u er klaar mee om de afwas te moeten doen elke avond? Wij bouwen ook graag een vaatwasser voor u in in Steenwijk. Hetzelfde geldt voor een nieuwe oven. Het is echter wel belangrijk dat u zich realiseert dat dit meer kosten met zich meebrengt. Het kan namelijk zijn dat we daar nog leidingen voor moeten trekken, of dat het gevolgen heeft voor uw groepenkast.

Als u ons een e-mail of telefoontje heeft gestuurd zorgen wij er voor dat er een van onze ervaren adviseurs vrijblijvend bij u langs komt om de persoonlijke wensen met u door te nemen. We vinden het belangrijk niet alleen naar de uiterlijke staat van de keuken te kijken, maar ook de achterkant en technische kant mee te nemen. De lades moeten soepel glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort belangrijke punten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! Omdat het renoveren van uw keuken veel minder werk is dan het inbouwen van een compleet nieuwe keuken is er voor ons de mogelijkheid om dit in een dag voor u te doen. We hoeven namelijk geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen (bij uitbreiding wel*), we hoeven geen muren open te breken en dat scheelt u tijd én geld. Als al uw wensen duidelijk zijn, berekenen wij ter plekke hoeveel een keukenrenovatie u zal kosten.

Vrijblijvend een gesprek?

Hebben wij u overtuigd en bent u geïnteresseerd geraakt in het renoveren van uw keuken? Neemt u dan contact met ons op via 06-2856 3755 of vraag een offerte aan. Eén van onze adviseurs komt graag bij u langs om uw wensen geheel duidelijk in beeld te brengen en hier wordt dan ook meteen het kostenplaatje volledig in beeld gebracht.

 

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Recent opgeleverde keukens in Steenwijk

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Steenwijk

  Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

  Voornaam:*

  Plaats:*

  Telefoonnummer:*

  Achternaam:*

  Adres:

  Uw email:*

  Eventuele vragen:

  Item gemarkeerd met een * zijn verplicht