Keukenrenovatie in Hoogeveen

Keukenrenovatie in Hoogeveen

Renovatie in 1 dag

Ben jij al tijden toe aan een nieuwe keuken, maar wil je niet de volle pond betalen? Laat dan je keuken renoveren door Keukenrenovatie Nederland! Renoveren kost lang niet zoveel werk als het plaatsen van een compleet nieuwe. Dat niet alleen: het scheelt je ook heel veel geld. Zo worden kosten bespaard doordat er geen nieuwe leidingen of kabels aangelegd hoeven te worden en breken we geen muren af. Klinkt interessant? Ook in de omgeving van Hoogeveen zijn we al jaren actief. We helpen je graag!

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Keukenrenovatie binnen één dag

  Veel te kiezen

  Een nieuwe keuken kost al gauw zo’n € 5.000,-. Een gerenoveerde slechts de helft! Met de renovatie hoef je niet eens alle onderdelen te vervangen. Wat je wilt renoveren mag jij bepalen. We hebben een rijk assortiment aan keukenonderdelen, dus er valt veel te kiezen. Zo kun je alleen je keukenblad laten vervangen, maar ook deuren, deurgrepen, spoelbakken, kranen en inbouwapparatuur kunnen afzonderlijk geplaatst worden. The sky is the limit! In het geval van inbouwapparatuur moet je wel rekening houden met extra kosten. Voor de installatie van een magnetron of vaatwasser moeten er namelijk vaak leidingen getrokken worden. 

  Voor- en achterkant 

  Een goede keuken is eentje die aan de voor- en achterkant goed werkt. Kastjes moeten zonder problemen opengaan en lades soepel glijden. Geen probleem, laat dat maar aan onze specialisten over. Zij nemen je keuken grondig onder handen en zorgen dat alles naar behoren werkt. Zo doen we het al jaren. En na al die jaren durven we met zekerheid te zeggen dat we weten wat we doen!

  Contact opnemen

  Denk je dat we iets voor jouw keuken kunnen betekenen? Neem contact met ons op, bel ons op 06 28 56 37 55 of vraag vrijblijvend een offerte aan. Vervolgens sturen wij een van onze adviseurs langs om je plannen uitvoerig te bespreken. Zo zorgen we samen voor het perfecte plaatje en wordt je gerenoveerde keuken gegarandeerd een parel. Horen we binnenkort wat van je?

  Keukenrenovatie Nederland