Keukenrenovatie in Hoogeveen

Keukenrenovatie in Hoogeveen

Renovatie in 1 dag

Ben jij al tijden toe aan een nieuwe keuken? Maar je wilt niet gelijk een groot bedrag eraan kwijt zijn? Laat dan je keuken renoveren door Keukenrenovatie Hoogeveen! Renoveren kost lang niet zoveel werk als het plaatsen van een compleet nieuwe keuken. Dat niet alleen: het scheelt ook veel geld én tijd. Er hoeven geen nieuwe leidingen of kabels te worden aangelegd. Ook breken we geen muren af. Zo worden heel wat kosten bespaard. Klinkt interessant? Al jaren renoveren we keukens in de omgeving van Hoogeveen. We helpen je graag!

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Keukenrenovatie binnen één dag

  Mogelijkheden bij een keukenrenovatie

  Een nieuwe keuken kost al gauw zo’n € 5.000,-. Terwijl een keuken laten vernieuwen slechts de helft kost. Bij een renovatie hoef je namelijk niet alle onderdelen te vervangen. Met ons uitgebreide assortiment aan keukenonderdelen is er genoeg om uit te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld alleen je keukenblad laten vervangen. Maar ook keukendeuren, deurgrepen, spoelbakken, kranen en inbouwapparatuur kunnen afzonderlijk geplaatst worden. Je bekijkt dus zelf wat je wilt laten renoveren en wij zorgen voor het resultaat. Namelijk een gerenoveerde keuken op maat.

  Keukenrenovatie van voor tot achter

  Een goede keuken is eentje die aan de voor- en achterkant goed werkt. Kastjes moeten zonder problemen opengaan en lades soepel glijden. Laat het uitvoeren maar over aan onze specialisten die rekening houden met jouw wensen. Zij nemen je keuken grondig onder handen en zorgen dat alles naar behoren werkt. Na de renovatie oogt en voelt de keuken weer als nieuw. Verder vraag je bij ons gratis offertes aan en zit je nog nergens aan vast. Zo doen we het al jaren. En na al die jaren durven we met zekerheid te zeggen dat we weten wat we doen!

  Contact opnemen

  Wil je een professioneel bedrijf om een keuken te renoveren in Hoogeveen? Bel ons op 06 28 56 37 55 of plaats direct een gratis offerteaanvraag. Vervolgens komt een van onze adviseurs langs om je plannen uitvoerig te bespreken. Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!