Keukenrenovatie in Borger

Keukenrenovatie in Borger

Renovatie in 1 dag

Ben jij toe aan een nieuwe keuken, maar heb je nog geen budget om een compleet nieuwe aan te schaffen? Laat dan je keuken door ons renoveren! Het renoveren van je keuken kost lang niet zoveel werk als het inbouwen van een geheel nieuwe.
Daarnaast scheelt het je ook nog eens geld. Zo besparen we onder andere kosten doordat we geen nieuwe leidingen of kabels aan hoeven te leggen en breken we geen muren af. Dat scheelt weer. Of we ervaring hebben? Nou en of! We zijn al jaren actief in Drenthe en zijn allerminst onbekend in Borger.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Borger

  • Vakkundig advies
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Bespaar tijd én geld
  • Alles op maat
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Uw keuken weer als nieuw

  Keukenrenovatie binnen één dag.

  Veel voordeel

  Wat een nieuwe keuken kost? Al gauw € 5.000,-. Een gerenoveerde keuken kost slechts de helft. En wat je wilt renoveren, mag je bij ons ook zelf bepalen. We hebben een rijk assortiment aan keukenonderdelen, dus er is veel te kiezen. Zo kun je alleen een keukenblad vervangen, maar ook deuren, deurgrepen, spoelbakken, kranen en zelfs inbouwapparatuur laten plaatsen. Het is maar net wat je nodig hebt. Bij dat laatste moet je wel rekening houden met extra kosten. Om een magnetron of vaatwasser te installeren moeten er vaak leidingen worden getrokken. 

  Een kloppend geheel

  Je keuken moet in z’n geheel goed werken. Daarom hebben we oog voor zowel de voor- als achterkant. Kastjes moeten moeten zonder gekraak opengaan en lades soepel glijden. Een goede keuken moet immers van alle kanten werken én er goed uitzien. Geen probleem, laat dat maar aan ons over. We renoveren al jaren keukens, en durven met zekerheid te zeggen dat we weten wat we doen. 

  Neem contact op

  Wil je weten wat Keukenrenovatie Nederland voor jouw keuken kunnen betekenen? Neem contact op, bel ons op 06 28 56 37 55 of vraag een vrijblijvende offerte aan. We sturen een van onze adviseurs langs om al je plannen met je door te nemen. Samen zorgen we ervoor dat je inzicht krijgt in het kostenplaatje en alle mogelijkheden. Zo maken we jouw toekomstige gerenoveerde keuken een parel. Horen we binnenkort wat van je?

   

  Zo vindt u ons: