Keukenrenovatie Beilen

Keukenrenovatie in Beilen

Renovatie in 1 dag

Laat het renoveren van je keuken maar aan Keukenrenovatie Nederland over. We durven te zeggen dat we specialisten zijn, want we doen het al jaren. En dat ook nog eens tegen een scherpe prijs. Zo is renoveren vaak al 50% goedkoper dan een geheel nieuwe keuken.

Naast het besparen van geld, kost een renovatie ook minder tijd. Zo kunnen we vaak al binnen één dag een vernieuwde moderne keuken voor je neerzetten. Afhankelijk van jouw wensen is er heel veel mogelijk, en dat altijd met hetzelfde resultaat als een compleet nieuwe keuken. De afgelopen jaren hebben we al flink wat keuken gerenoveerd in de omgeving van Beilen. Is jouw keuken de volgende?

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Beilen

  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Renovatie binnen 1 dag
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Vakkundig advies
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Keukenrenovatie binnen één dag.

  Nieuwe keuken binnen één dag

  Een nieuwe keuken, da’s vaak een grote klus, toch? Wanneer wij je keuken renoveren, is het meeste vaak al binnen een dag geregeld. Renoveren is namelijk een stuk makkelijker dan het volledig vervangen van een keuken. Daarbij houden we rekening met zowel de voor- als achterkant. Scharnieren, schuifmechanismes – alles moet naar behoren werken. Met een uitvoerige inspectie zorgen we voor een geslaagd totaalplaatje.

  Wat je wens ook is

  Slechts een deel van je keuken renoveren, is ook mogelijk. Zo kun je ervoor kiezen alleen je kastdeuren te vervangen. Maar als je nieuwe deurgrepen, werkbladen, spoelbakken en kranen wil, kan dat ook. Neem vooral een kijkje tussen ons assortiment. Wanneer je zit te denken aan inbouwapparatuur, zoals een oven of magnetron, moet je wel rekening houden met extra kosten. Wanneer we deze onderdelen installeren, moeten er namelijk vaak leidingen getrokken worden. Of dat nodig is, bespreken we van tevoren uitvoerig. Je weet dus altijd waar je aan begint. 

  Vrijblijvende offerte

  Klinkt een renovatie je als muziek in de oren? Vraag een vrijblijvende offerte aan, vul ons contactformulier in of bel ons op 06 28 56 37 55. Wij zorgen er vervolgens voor dat een van onze adviseurs langskomt. Da’s geheel vrijblijvend, en op een moment dat jouw het beste past. Samen brengen jullie het kostenplaatje en de mogelijkheden in kaart. Zien we je snel?

  Zo vindt u ons: