Keukenrenovatie Drenthe

Het renoveren van een keuken is misschien niet iets waar u snel bij stil staat. Vaak wordt er gesproken over het aanschaffen van een geheel nieuwe keuken, maar wist u dat het renoveren van uw keuken sneller, minder geld kost en hetzelfde resultaat kan opleveren? Lees dan snel verder!

Wilt u graag een nieuwe keuken voor een fractie van de prijs? Dan bent u bij Keukenrenovatie Drenthe aan het juiste adres. De afgelopen jaren hebben we al een flink aantal keuken gerenoveerd in Drenthe en daarmee onze klanten flink wat geld bespaart. Er is veel mogelijk want u kunt er ook voor kiezen om een deel van uw keuken te vernieuwen en wij houden rekening met uw wensen zoals het inbouwen van  inbouwapparatuur of het plaatsen van nieuwe keukenbladen. Binnen 1 dag kunnen wij uw oude keuken renoveren en omtoveren in een keuken die er als nieuw uitziet en aanvoelt. Zo besparen we u tijd en geld. Afhankelijk van uw wensen kunt u vaak 50% van het bedrag van een nieuwe keuken in uw portemonnee houden, met nagenoeg hetzelfde resultaat. Laat dus uw keuken renoveren in Drenthe en wij zorgen er voor dat hij er weer als nieuw uit ziet! 

De mogelijkheden voor keukenrenovatie

Eigenlijk is alles mogelijk! Wij hebben dan ook een rijk assortiment aan keukenonderdelen. Een nieuw keukenblad, nieuwe keukendeuren of een inbouwoven –  wij maken het mogelijk voor een scherpe prijs! Hieronder vindt u een lijst met producten die wij voor u kunnen renoveren:

We kijken niet alleen naar het uiterlijk van uw keuken, want het is van even groot belang dat een keuken achter de schermen goed in elkaar zit. De lades moeten soepel dicht glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort aspecten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! Omdat het renoveren van uw keuken veel minder werk is dan het inbouwen van een nieuwe keuken kunnen wij uw keuken zelfs binnen één dag renoveren. We hoeven namelijk geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen, we hoeven geen muren open te breken en dat scheelt u tijd én geld.

Ervaring met het renoveren van keukens in Drenthe

Wij hebben ervaring met het renoveren van keukens in het hele land, maar ook in Drenthe. Onlangs hebben wij nog een keuken gerenoveerd in de volgende plaatsen in Drenthe:

Vraag om vrijblijvend advies

Eén van onze adviseurs kan vrijblijvend bij u langskomen om de mogelijkheden samen met u te bekijken! Vraag een offerte aan of bel ons op 06-2856 3755 en we plannen een afspraak wanneer het u uitkomt. Onze adviseurs zullen met u sparren over het renoveren van uw keuken. Zo worden uw wensen opgenomen om een zo persoonlijk mogelijke keuken tot stand te brengen waarbij iedereen tevreden is.

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Recent opgeleverde keukens in Drenthe

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Drenthe

Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Voornaam:*

Plaats:*

Telefoonnummer:*

Achternaam:*

Adres:

Uw email:*

Eventuele vragen:

Item gemarkeerd met een * zijn verplicht