Keukenrenovatie Drenthe

Keukenrenovatie in Drenthe

Renovatie in 1 dag

Als je aan een nieuwe keuken denkt, is renoveren vaak niet het niet eerste wat in je opkomt. Zo wordt er eerder gesproken van de aanschaf van een compleet nieuwe keuken. Maar wist je dat het renoveren van je keuken sneller is, minder geld kost en hetzelfde resultaat oplevert? Wil je graag een keuken voor een fractie van de prijs? Dan ben je bij Keukenrenovatie Drenthe aan het juiste adres. De afgelopen jaren hebben we al een flink aantal keuken in Drenthe gerenoveerd.

Bij ons is van alles mogelijk; wij houden altijd rekening met jouw wensen. Zo kun je ervoor kiezen om een deel van je keuken te vernieuwen of inbouwapparatuur en nieuwe keukenbladen plaatsen. Binnen één dag renoveren we je keuken en toveren het om tot een plek die er als nieuw uitziet en aanvoelt. Afhankelijk van je wensen kun je vaak 50% van het bedrag van een nieuwe keuken in je portemonnee houden, met nagenoeg hetzelfde resultaat. Zo besparen we je tijd en geld. Wacht daarom niet langer en laat je keuken renoveren door Keukenrenovatie Drenthe. Wij zorgen ervoor dat hij er weer als nieuw uitziet.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom keukerenovatie in Drenthe

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Bespaar tijd én geld
  • Vakkundig advies
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Volgens uw wensen en planning
  • Volledig op maat
  • Voor kleine én grote ingrepen

  De mogelijkheden van keukenrenovatie in Drenthe

  Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. We hebben een rijk assortiment aan keukenonderdelen: een nieuw keukenblad, nieuwe keukendeuren of een inbouwoven – wij maken het mogelijk voor een scherpe prijs. De volgende producten kunnen we voor je renoveren:

  We kijken niet alleen naar het uiterlijk van je keuken. Het is namelijk van even groot belang dat je keuken achter de schermen goed in elkaar zit. De lades moeten soepel glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Doordat we bij de renovatie rekening houden met dit soort aspecten ziet de keuken er niet alleen als nieuw uit, maar voelt het ook zo. Omdat het renoveren van de keuken veel minder werk is dan het inbouwen van een nieuwe keuken is het mogelijk alles binnen één dag te renoveren. Zo hoeven we geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen of muren op te breken. Dat scheelt tijd én geld.

  Onze ervaring in Drenthe

  We hebben ervaring met keukenrenovatie in het hele land, maar ondertussen weten we onze weg ook goed te vinden in Drenthe. Onlangs hebben we een keuken gerenoveerd in de volgende plaatsen in Drenthe: Assen, Meppel, Roden, Peize & Hoogeveen.

  Vraag om vrijblijvend advies

  Onze adviseurs komen vrijblijvend langs om de mogelijkheden samen met je te bekijken. Vraag een offerte aan of bel ons op 06 28 56 37 55 en we plannen een afspraak wanneer het je uitkomt. Samen met jou bekijken onze adviseurs wat je uit de renovatie wilt halen en wat je wensen zijn. Zo realiseren we een keuken met een persoonlijke touch waarmee iedereen tevreden is.

  Zo vindt u ons:

  Keukenrenovatie Nederland
  Keukenrenovatie Nederland