Keukenrenovatie IJmuiden

Het aanschaffen van een nieuwe keuken is erg prijzig. Wij van keukenrenovatie IJmuiden begrijpen dat goed, daarom bieden wij keukenrenovaties aan voor een zeer scherpe prijs. Wij zijn namelijk de helft goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe keuken. Het uiterlijk van uw keuken wordt onder handen genomen, maar ook scharnieren en schuifmechanismen worden volldig vernieuwt waardoor ze weer als nieuw werken. U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld het laten inbouwen van een inbouwoven.

De volgende renovaties bieden wij aan:

  • Keukenbladen
  • Deurgrepen
  • Kastdeuren
  • Spoelbakken
  • Kranen
  • Inbouwapparatuur

Binnen één dag geregeld

Een moderne keuken binnen één dag? Het kan bij keukenrenovatie IJmuiden. Wij zijn zeer efficiënt in het renoveren van keukens en zullen uw keuken volledig up-to-date maken in slechts één dag.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies vinden wij erg belangrijk. Daarom bieden we u een vrijblijvend adviessgesprek aan met één van onze adviseurs.  In dit gesprek komen uw wensen uitgebreid aan bod. Naast uw wensen zullen in dit gesprek ook extra opties besproken worden. Zoals het eerder genoemde installeren van een inbouwoven. Bent u al nieuwsgierig, neem dan contact op door een  contactformulier in te vullen of meteen te bellen naar  06-2856 3755. Eén van onze adviseurs komt graag bij u in IJmuiden langs.

 

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte IJmuiden

Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Voornaam:*

Plaats:*

Telefoonnummer:

Achternaam:*

Adres:

Uw email:*

Eventuele vragen:

Item gemarkeerd met een * zijn verplicht