Keukenrenovatie Hoofddorp

Een nieuwe keuken aanschaffen kan aardig veel geld kosten. Gelukkig heeft keukenrenovatie Hoofddorp hier een oplossing voor gevonden. Wij renoveren namelijk uw oude keuken en maken er een volledig nieuwe keuken van en dat tegen veel minder geld dan het installeren van een compleet nieuwe keuken. Bovendien hebben we veel ervaring rondom het renoveren van keukens. Hierdoor zijn we zeer efficiënt en hebben we uw keuken binnen no time gerenoveerd.

Renoveren binnen één dag

We zijn zelfs zo snel dat we uw keuken binnen één dag kunnen renoveren. Dit is ten opzichte van het installeren van een nieuwe keuken zeer snel. Een nieuwe keuken installeren kan namelijk zo een aantal weken duren.

Hoeveel kost het renoveren van een keuken?

Omdat wij zeer scherp geprijst zijn kunnen wij uw keuken renoveren voor de helft dan wat het aanschaffen van een nieuwe keuken kost. Hierbij kunnen wij de volgende onderdelen voor uw renoveren:

  • Keukenbladen
  • Deurgrepen
  • Kastdeuren
  • Spoelbakken
  • Kranen
  • Inbouwapparatuur

Persoonlijk advies

Bent u er nog niet helemaal uit? Dan kunt u advies vragen aan één van onze adviseurs. Wij sturen dan vrijblijvend een adviseur naar u toe om uw wensen te bespreken en het kostenplaatje rond te krijgen. U kunt ons bellen op 06-2856 3755 of vult een contactformulier om ons te helpen. Onze adviseurs zullen u graag adviseren over uw droomkeuken!

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Hoofddorp

Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Voornaam:*

Plaats:*

Telefoonnummer:

Achternaam:*

Adres:

Uw email:*

Eventuele vragen:

Item gemarkeerd met een * zijn verplicht